35 éves férfiként ismerkednék 18, maximum 20 éves csinos lányokkal. Vannak itt ilyenek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 00:37
11/16 anonim válasza:
Hasonló korú férfiként én is ismerkednék 20 év fölötti lányokkal, de bármily meglepő, barátság céljából.
12/16 A kérdező kommentje:
Lányok köszönöm a priviket, de csak akkor válaszolok, ha képet is küldtök.
2015. jan. 6. 01:03
13/16 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,csak az a gond hogy anyukámnak is pont ennyi idős az élettársa:))18L
14/16 A kérdező kommentje:
És vele is szoktál hancúrozni?
2015. jan. 6. 18:43
15/16 anonim válasza:
'Lányok köszönöm a priviket, de csak akkor válaszolok, ha képet is küldtök.'
Értjük ám a célzást! Akkor miért nem ez lett a kérdés? Sokkal egyszerűbb lett volna:
„35 éves férfiként szivesen néznem privátban elküldött képekben 18 max. 20 éves lányok testét.”
16/16 anonim válasza:
15.! Azt elképzelni sem tudod, hogy 2015 óta a kérdező már maga is átgondolta ezt és rájött, vagy teljesen máshogy gondolja már ezt az egészet? Végül is még 10 év sem telt el azóta. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!