Fiatal pasikák véleménye érdekelne?
Szal áruljátok el végre h mit kellene ennie rajtatok egy érett 30-35-40 es nőnek ?
Miből gondoljátok h egy öntudatos magabiztos nőnek pont egy fiúcskára fáj a foga ?
szal érveket és ellenérveket várok !
Drágáim ...
a válaszok fele kuka !
tess úgy felfogni h pl engem akarsz meggyőzni h én is jól járok vele ha egy tőlem 10-15-20 évvel fiatalabb pasival akarjak többet mint egy csókolom
milyen érveket használnál ?
(a dugás nem opció! azt minden himnemű tud!)
(a dugás nem opció! azt minden himnemű tud!)
Ezt megkérdőjelezem azért kisanyám. :) Hidd el, más a maszatolás és más az isteni szex közt a különbség.
Miért kéne érvelnem neked? Te mit tudsz nyújtani nekem, hogy szóba álljak veled? Érted. Én tisztában vagyok az értékeimmel, kevesen rendelkeznek olyan kvalitásokkal mentális, lelki téren, mint én. Minek bizonygassam egy idegennek egy fórumon? :D
Kedves 5244292 4355378
a dugás azért nem opció mert az nem szex max szexnek nevezett tevékenység ami a himnemű fél kielégítésére irányul
ami a másik dolgot illeti...
ez egy anonim oldal nem ? miért nem játszhatnál ? miért ne fantáziálhatnál pl erről ?
Szerintem csak a dugás az opció, ugyanis miért akarnék egy 20 évvel idősebb nővel lenni, mikor találhatok nálsm 5 évvel fiatalabbat is kapcsolatra. Hosszú távon az a jobb döntés. :D Nem akarnék én senkit meggyőzni hogy mennyire jó lennék neki...
Mondjuk nem is ismerek olyan 40-45 éves nőt akit megdugnék.
25/F
lehet h tényleg így érzed :-)
de nem a provokáció volt a cél
túl sok ajánlatot kapok ezektől a fiatal pasiktól....
érdekel a háttér
és igen az is h mit tudnának ők adni nekem, mitől lenne számomra is jó egy ilyen "kapcsolat"
Hölgyem (durr egy sértés:P)
Ugye azt tudja, hogy a gyk hím egyedei, és akik önnél próbálkoznak két külön világ.
Az egyetlen közös pont a szánalmasság, de az is másképp.
Ezért gondolom ön sem gondolta komolyan ezt a kérdést itt :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!