Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyi esély van...

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy idősebb barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk, a Nők többsége idősebb párt szeretne magának. viszont, valahogy taszít a saját korosztályom. Egyébként , ha van itt nálam idősebb lány aki szívesen beszélgetne, az írjon.:)) 17/F
2015. jan. 5. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a nők átlag életkora magasabb, mint a férfiaké, az ideális az lenne, ha egy kapcsolatban a nő lenn idősebb. Ezzel érvelhetsz, csajozhatsz ;)
2015. jan. 5. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Frappáns, köszi :)
2015. jan. 5. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Mióta kell érvelni a csajozásnál?:D

Egyébként ezzel a hozzáállással sosem lesz idősebb nőd. Viszont megsúgom, hogy jól karban tartott 30-as, 40-es nőket is simán rá lehet húzni. Próbálkozz ismerkedni badoon, nagyon sok elkeseredett nő van ott.

2015. jan. 5. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
3# Az biztos! Néhány 30 + éves nő jobban néz ki mint néhány fiatal 20as lányka. Nem is beszélve hogy ott tapasztalat is van ;)
2015. jan. 5. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy 30-as nő kisugárzásával nehezen tud versenyezni egy fiatal lány.
2015. jan. 5. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Sokat kell próbálkoznod!

(Ez a hatalmas trükk.) A legtöbb lány tényleg nem érdeklődik a fiatalabb férfiak iránt. Ha tisztességesen sokat próbálkozol, akkor találkozhatsz idősebb lánnyal, aki érdeklődik irántad.

2 hete én is találkoztam egy 23 éves lánnyal, aki érdeklődött irántam, de inkább otthagytam. A fiatalabbak érdekelnek, az az igazság. Nem tudom elképzelni magam idősebb, de nagyon még velem egykorú nővel sem. A tartós kapcsolatot, házasságot, gyerekvállalást csak minimum 3-5 évvel fiatalabb nővel tudom elképzelni.

21/F

2015. jan. 5. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem 1:2

17 vagy,mire gondoltál,28?

Simán!

De még 35 is!

El kell csábitani őket,udvarolni kell!

És ez most komoly!Egy nőt csak így tudsz levenni a lábáról.Ez a korosztály már nem a lànyok kategória,hogy "felszedek egyet,azt jóvan",nem;vedd le a lábáról,aztán emlékezz...

2015. márc. 17. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!