Szerintetek mennyi esély van arra, hogy idősebb barátnőm legyen?
Mióta kell érvelni a csajozásnál?:D
Egyébként ezzel a hozzáállással sosem lesz idősebb nőd. Viszont megsúgom, hogy jól karban tartott 30-as, 40-es nőket is simán rá lehet húzni. Próbálkozz ismerkedni badoon, nagyon sok elkeseredett nő van ott.
Sokat kell próbálkoznod!
(Ez a hatalmas trükk.) A legtöbb lány tényleg nem érdeklődik a fiatalabb férfiak iránt. Ha tisztességesen sokat próbálkozol, akkor találkozhatsz idősebb lánnyal, aki érdeklődik irántad.
2 hete én is találkoztam egy 23 éves lánnyal, aki érdeklődött irántam, de inkább otthagytam. A fiatalabbak érdekelnek, az az igazság. Nem tudom elképzelni magam idősebb, de nagyon még velem egykorú nővel sem. A tartós kapcsolatot, házasságot, gyerekvállalást csak minimum 3-5 évvel fiatalabb nővel tudom elképzelni.
21/F
Szerintem 1:2
17 vagy,mire gondoltál,28?
Simán!
De még 35 is!
El kell csábitani őket,udvarolni kell!
És ez most komoly!Egy nőt csak így tudsz levenni a lábáról.Ez a korosztály már nem a lànyok kategória,hogy "felszedek egyet,azt jóvan",nem;vedd le a lábáról,aztán emlékezz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!