Segít valaki megtalálni a megoldást a problémámra?
Ismerkedni kell
Kudarcok mindíg lesznek magától nem fog öszejönni tenni kell érte mert ha nem próbálkozol 10év múlva is fölteszed ezt a kérdést
Az egyetemen nem tudsz ismerkedni, beszélgetni? Ott adott lenne a közös téma és a kezdeményezésen sem kellene törnöd a fejed, hogy most mit kérdezz, hogy menj oda az adott lányhoz, stb.
Amúgy lehet az is a baj, hogy túl görcsösen akarod, én akkor találtam rá a szerelemre, amikor abszolút nem számítottam rá, de persze nálam más, mert én vagyok a nő.
Mindenesetre teremts olyan helyzeteket, járj el olyan helyekre, ahol tudsz ismerkedni. Ne az legyen az elsődleges cél, hogy barátnőt találj, hanem hogy bátorságot szerezz egyáltalán, hogy megszólíts egy lányt. Akár az utcán is próbálkozhatsz először, de ha az elsőre meredeknek tűnik, akkor menjetek el a haverokkal pl. valami beülős helyre, ahol pl. van csocsó, vagy biliárd, vagy bármi más.. úgyis iszogattok, beszélgettek és elsőnek ne olyan lányhoz menj oda, aki nagyon nagyon bejön, hanem olyanhoz, aki kevésbé. Nyugodtan odaléphetsz egy asztalhoz is, ahol esetleg több lányka ül, hogy "Sziasztok, nincs kedve jönni valakinek csocsózni? Mert kellene még egy ember.." vagy ilyesmi. Ha nemet mondanak akkor sincs gond,max. keresgetsz tovább, de már a megszólításon akkor is túl vagy és ez nagyon jó dolog. :D Ez csak egy példa volt, sokféle helyzetet lehet teremteni az ismerkedésre, de ez nagyon egyszerű szerintem. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!