Milyen nektek a tucat csaj? És milyen aki nem az?
Nem.:D
De innen az ötlet. A képek miatt. Oda sokszor írják,hogy tucat stb.
Tucat lány: Állandóan fotózza magát, semmi érdekesebb téma nem érdekli, egész nap csak unalmasabb dolgok érdeklik (vásárlás, tv, facebook meg egyéb haszontalanabb dolgok). Nem történik vele semmi érdemleges és ez ellen nem is próbál meg tenni semmit.
Normális lány: Szeret olvasni, vannak saját gondolatai, komolyabb dolgokról is el lehet vele beszélni, művelt, nem néz hülyén, hogyha valakire olyanra hivatkozok, akiről elméletileg tanulni is kellett volna az iskolában, intellektuális.
nekem a tucat lány külsőre, aki farmerben és tornacsukában van folyton, mert a nők 80%-a így néz ki.
aki nem tucat az aki tud divatosan stílusosan öltözködni, nőiesen viselkedni mindezt nem úgy h majmol másokat hanem valóban van stílusa.
belsőre meg a tucat nekem aki egész nap a tvt/fb-ot bámulja és csak a celebek meg a barátai/barátnői szerelmi életéről képes csámcsogni.
lehet valaki divatos anélkül h majmolna másokat
meg kell találni az arany középutat ezt hívják stílusnak.
az se jó ha valaki minden hülyeséget majmol, de az se ha divatjamúlt...
azért viselnek farmert meg tornacsukát mert kényelmes
ez kb olyan mint kínaiaknak a rizs.
Nekem meg inkább az fura amikor a lányok iskolában úgy ki vannak oltozve mintha mennyegzore mennének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!