Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha túl magasak az...

Mit tegyek, ha túl magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Csak nagyon jó külsejű és intelligens, magas, izmos, markáns arcú, kék szemű, fekete hajú, művelt, pasikba tudok beleszeretni, akik szeretik a bdsm-et. De ilyennel még soha nem találkoztam :(

Volt már több kapcsolatom, de soha nem voltam elégedett. Mit tegyek? Örökké érjem be a kevesebbel, vagy inkább legyek egyedül?

22/N

Az elvárásaimhoz illő külsővel és belsővel rendelkezem.

2015. jan. 4. 16:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

most sajnáljalak?Én is leírhatom az igényeimet..de sajnos olyan a valóságban nem létezik..

reálisan gondolkodom mától..úgy még van esélyem hogy ne maradjak egyedül életem végéig..

25+ nő

2015. jan. 4. 16:55
 22/30 anonim ***** válasza:

Ha meg sose talalkoztal ikyennel honban tudod hogy bele tudnal szeretni egy ilyenbe?

Az alomvilagbol meg nem nőttel ki..

2015. jan. 4. 16:59
 23/30 anonim ***** válasza:

Én is rájöttem, hogy magasabbak az elvárásaim, mint amiket a gép dobál nekem, de ha összejövök olyannal aki nem az elvárásom, akkor se sokkal jobb mintha egyedül maradnék, boldog az nem leszek, sőt, még az esély is csökken, hogy megtaláljam az igazit.

Én legalább pénzért, adott időre együtt tudok lenni olyannal aki tetszik.

F,33

2015. jan. 4. 17:02
 24/30 anonim ***** válasza:

Jaj ezt a szaa*********r dumát, hogy itt nem iserkedik... egyem meg a lelkét...

Gondolkozz csak el, lehet hogy itt találnád meg a zsánered te szédült tyúk. :D

Mindegy, a lehetőséget megadtam, nem kellett. :D

2015. jan. 4. 17:07
 25/30 Költőnő? ***** válasza:
Milyen szerencse h a világ tele van szépfiúkkal, akik nyugodtan lehetnek mellette aljas hazugok is...
2015. jan. 4. 17:09
 26/30 anonim ***** válasza:
csak kék szemű és fekete hajú lehet? ez valami mesefigura? tegnap volt ilyen a bolondos dallamokban.
2015. jan. 4. 17:15
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Lássuk csak...

Nagyon jó külsejű: a nők 100%-a elvárja

Magas: a nők 100%-a elvárja

Izmos: a nők 99%-a elvárja

Markáns arcú: a nők 100%-a elvárja

Kék szemű: a nők 95%-a elvárja

Fekete hajú: a nők 70%-a elvárja

Intelligens, művelt: a nők 0%-a elvárja (igazából te sem)

Ez alapján a női átlaghoz képest egyáltalán nem magasak az elvárásaid, abszolút értelemben viszont nagyon is.

2015. jan. 4. 17:30
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a kérdező bele van buzulva Ian Somerhalder-be.. Mert amit leírt, az szinte 95%-a igaz rá.. Szóval nőj fel kislány, mert egyedül fogsz megöregedni..
2015. jan. 4. 19:18
 29/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudtam az ki, rágugliztam, valóban helyes :D
2015. jan. 4. 22:17
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező,azóta meg van a zsáner?

Egyébként fene tudja,lehet itt gyk-n van az ideál,ha nem találtad volna meg.Nekem világ életemben a barna szemű,fekete hajú pasik jöttek be,ami első 2-3 nekifutásra nem sikerült,csak most és ő társkeresőről van.Összedőlt a világ?Nem.

2015. febr. 19. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!