Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Müködik a természetes szelekci...

Müködik a természetes szelekció, azért van annyi magányos ember?

Figyelt kérdés

Most gondoljatok bele, vannak a vesztesek. A nyeszlettek, az önbizalomhiányosak. A lúzerek. Régen mi történt? A gyengébb elpusztult, a mai időkben ilyen nincs. Legalábbis társadalmi értelemben hal meg, hogy soha nem talál párt, nem lesznek gyerekei, így nem örökli tovább a génjeit.

És ez igaz, mert én is ebben a helyzetben vagyok.

2015. jan. 4. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
ki akar gyereket ilyen világban..?
2015. jan. 4. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

akinél a pénz annál a p.nci

ha tetszik ha nem ez így van, a szerelem se olcsó

2015. jan. 4. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Részben igen, de nem evolúció-vezérelt a folyamat, hanem az utóbbi pár évtized értékrend torzulása okozza ezt.
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Ebben a mai világban azért könnyebb párt találni ,mint a régi időkben. Az internet egy haladó világot alkotott maga köré,ami annyival jobb,hogy megerősítette az emberek egymás közti kommunikációját. A legtöbb esetben a neten még mindig az első helyen van a párkeresés,hiszen az emberek nagy többsége erre használja. Az már megint más kérdés,hogy miért nem sikerül akkor így sem megtalálni a boldogságot. Adott minden lehetőség az ismerkedésre csak van aki ezzel sem tud élni és inkább elszalasztja a lehetőséget maga elől... De sosem szabad feladni!!
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Azért van több egyedül élő ember mostanában, mert sokkal többen engedhetik meg maguknak az anyagi függetlenséget.

Régebben ha valaki el akart költözni otthonról muszáj volt férjhez mennie. Kevesebben váltak el, mert elítéltél és anyagilag sem volt megoldható.

Azért sem működik az elméleted, mert nem csak a ronda, nyeszlett, önbizalom hiányos emberek vannak egyedül. Sok egyébként sikeres, jó megjelenésű ember magányos. És sok lúzernek van párja, családja.

2015. jan. 4. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Éljen a Szociáldarwinizmus!!

Az erősebb kutya b..szik!

2015. jan. 4. 13:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Ennyi, ezért leszek magányos életem végéig. Én is egy csomó társkeresőn fent vagyok. Próbálok ismerkedni, de nem kapok válaszokat.

De legalább a csajok okosak. Meg ez a logikus, nekik az erő kell, a kiállás. Egy szóval a védelem. Ezért választanak maguknak erősebb párt, míg a magamfajtát mellőzik. A szemétdombon vagyok én és a többi gyenge.

2015. jan. 4. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Nyugi kérdező! Ha ő talált magának muffot akkor te is fogsz

[link]

2015. jan. 4. 13:37
 9/10 anonim válasza:
Miért? Azok a párok akiknek nincs gyerekük,nem öröklik tovább a géneket,felettük is nyert a természetes szelekció? Vagy pl. Akinek van/volt sok nője és egy gyereke se született? Baromság.
2020. ápr. 17. 04:47
 10/10 anonim válasza:
"Az erősebb kutya b..szik!" Kérsz kutya kaját? Kutyuli 😂 wauwau.
2020. ápr. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!