Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok? Ki hogyan élte meg...

Srácok? Ki hogyan élte meg amikor ismerkedés alkalmával egy lány csúnyán megalázta, lekoptatta?

Figyelt kérdés
Kit mennyire viselt meg a dolog?

2015. jan. 4. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, arról meg már ne is beszéljünk, hogy úgy beszéltek erről az egész önbizalom/bátorság/tökösség témáról, mintha egy kib.szott kapcsoló lenne az emberben, amit reggel feltekersz, és egész nap tudod tenni a menőgyereket, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Van egy hírem, ha erre képes lenne az ember, nem lenne minden nap legalább 10 depressziós kérdés kiírva.
2015. jan. 4. 19:46
 12/14 aku19 ***** válasza:
53%

Úgy birom az ilyen "csúnya vagyok ezért nem kellek a nőknek" srácokat mert egyszerűen inkább sajnáltatják magukat (a sok rossz tapasztalat miatt) minthogy tennének ellene.

Csak hogy tudjátok én sem vagyok egy adonisz de még depressziósan is volt egy pár barátnőm mert tudtam azt hogyha nem is az a lány lessz a befutó akkor majd más lessz az.

2015. jan. 5. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyilván nemtől függetlenül mindenkinek szarul esik az ilyesmi.Nőként velem is megesett már,hogy elhitette velem az illető,fontos vagyok számára,aztán olyan durván elküldött,hogy csak úgy csettent.Van,hogy padlót fog az ember,ez ilyen sajnos,de ennél durvább dolgokat is túl lehet élni az életben.Ettől én még ugyanolyan szerethető embernek tartom magam,és nem fogom feladni.Akkor sem,ha ez egy időre elvette a kedvemet attól,hogy lekössem magam.

Nektek is csak azt tudom javasolni,hogy ne pazaroljátok sírásra az időt,sokkal inkább önmagatok fejlesztésébe fektessetek energiát,kívül-belül!

2015. máj. 12. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:

"Van egy hírem, ha erre képes lenne az ember, nem lenne minden nap legalább 10 depressziós kérdés kiírva."

Ez kb. olyan logika, mintha azt mondanád, hogy diétával és mozgással nem lehet lefogyni, mert mindennap van 10 "kövér vagyok, mit tegyek" kérdés.

Valóban nincs ilyen "önbizalom" kapcsoló, de lehet dolgozni az ember magabiztosságán, kiállásán, rengeteg könyv, tanfolyam, cikk stb. van a témában.

A körülményei tényleg mindenkinek mások, de a valódi probléma az, ha valaki a körülményein kesereg egész életében, ahelyett hogy tenne valami konstruktívabb dolgot a sírás és a mások hibáztatása helyett.

A magyar válogatott meg lehet, nem győzné le most azonnal valamelyik menő csapatot, de ha kitartóan edzenének és odatennék magukat, akkor előbb-utóbb (pár éven belül) lenne rá esélyük. Számtalan példa van rá, hogy egy esélytelenebbnek tartott sportoló vagy sportcsapat győzött, éppen azért, mert győzni akartak.

--

A kérdésre válaszolva, sokszor nem merek odamenni csajokhoz, de ha már odamentem és lekoptat, azt lesz*rom (legtöbbször nem durvák, max. elfordulnak vagy tánctéren félrehúzódnak). Éppen abban az adott pillanatban és szituációban nem nála volt az, amit kerestem. Persze az is lehet, hogy még elérhetetlen számomra az adott nő, de ha tudom magamról, hogy kitartóan dolgozom magamon és folyamatosan fejlődök, akkor ez is legfeljebb átmeneti dolog.

2015. máj. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!