na ez engem is érdekelne mert én is így vagyok vele.
csak annyi hogy én fiúba. szóval nem igent mondani hanem harcolni nehéz nekem
2015. jan. 4. 03:19
2/11 anonim válasza:
Egyszerűen lelkileg nem állsz készen rá vagy nem is akarsz társat. Az hogy a hormonok hoznak lázba főleg, az érthető, hiszen nő vagy. Téged abszolút nem érdekelnek az átlagos srácok, ezért a tökéletes külsőre hajtasz, csakhogy a szép külső-belső nem feltétlen jár kéz a kézben. Még ha nem is arra hajtanak, hogy az első 2 órában megdugjanak, akkor se vetették be a férfi lélek érzékeny oldalát, mivel azt azoknak a csajoknak tartják akik meg is érdemlik. Szóval, adj esélyt azt udvarlóknak és engedd el magad. Történjen meg amit a szíved diktál. Puszi ;)
2015. jan. 4. 03:40
3/11 NewFreeee válasza:
Mert még nem találkoztál velem, azé. :O
2015. jan. 4. 04:29
4/11 Noren1989 válasza:
Lehet, h nem találkoztál még normális férfival...de te am is fiúkat említettél. Tudod ez, olyan, mint a lány-nő különbség ;)
2015. jan. 4. 09:34
5/11 anonim válasza:
Korod? Nálad mit jekent az "igent mondani"? Mire?????
2015. jan. 4. 09:46
6/11 anonim válasza:
Hogy mertel fantazialni? :D Nyugi, ugratlak.
Hat figyelj, vagy tenyleg rossz kornyezetben vagy tarsasagugyileg (szellemileg zombik vesznek korul), vagy extrem magasak az elkepzeleseid kullemre-belso vilagra, vagy nagyon befele fordulo szemelyiseg lehetsz, aki inkabb gubbaszt otthon egy konyvvel a kezeben, minthogy neha kimozdulna. Itt a tel, tessek elmenni korcsolyazni (ha van a lakohelyeden mod), vagy forraltborozni, forrocsokizni, setalni, szinhazba, moziba, konyvtarba, valamilyen szakkorre, hobbi klubba, konditerembe. :) Hatha megismersz valaki jofej sracot.
2015. jan. 4. 09:54
7/11 anonim válasza:
Hat csak azert lehet,mert nem nyerte el egyikuk sem a szived.
2015. jan. 4. 17:48
8/11 anonim válasza:
ez alapjáraton úgy működik hogy lehet hogy az ember akaratereje elég erős de ezen a téren a partnerben nem találod a kihívás a küzdelmet ami alapból vonz egy kapcsolatot és ha minden pillanatban várod akkor tuti nem fog történni semmi mert az ember már a gondolataival elárulja magát.Ha a nagy Ő-t keresed,az rád van írva..ha csak egy szimpla kapcsolatot,az is,szóval az egésznek az a titka hogy ne várd és jönni fog.egy független friss és életerős nő sokkal vonzóbb mint egy kétségbeesett határozatlan egyed
2015. jan. 4. 22:15
9/11 anonim válasza:
mert nem vagy még érett rá vagy mert nincs tapasztalatod és félsz .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!