Van valaki, akinek szuksege lenne egy legjobb baratnore?
En elveszitettem ot...vagyis o hagyott magamra engem. Szerencsere tul is vagyok rajta,sosem hallh
gatott meg. De mar szeretnek egy igaz baratnot. Aki mindig mellettem allna. 13-14 eves lanyok irhattok privatba,ha esetleg van ilyen ,aki ilyesmi helyzetben van. En 14 eves leszek.
Elore is koszi!!
Velem is hasonlo szitu tortent csak nalunk fiu tette tonkre elvalaszthatatlan baratnok voltunk aztan jott egy srac aki szinten a baratunk lett majd egy evvel kesobb bevalotta h o szerelmes a baratnombe es csak azert baratkozott ossze velem is mert kozelebb akart hozza kerulni jo ezen tul leptem mert osszejottek es a baratnom boldog volt de aztan a fiu elkezdte ellenem hangolni es igy mondhatni kozenk allt en meg mindig varom h ha szakitanak hatha vissza jon e de hat nem tudok mit kezdeni...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!