Kezdő csajozósként egy rossz tapasztalat, a nők hány százaléka ilyen?
tehát, kezdő csajozós lennék... szórakozóhelyen vagyunk. Kinéztem, egy lányt, egyedülálló. Amikor megérkeztünk, rögtön vittem volna táncolni, csak még cipőt cserél, kabátot letesz stb. jó, itt várom. 10 perc, másik pasival jött, és ment be táncolni, rám se nézett, hogy ott várom e. Persze jól ott is hagytam az egészet, amúgy nem a pasija, mert azt már láttam mással kézenfogva.
Mire számitsak? A nők hány százaléka ilyen felülete BOCSÁNAT feledékeny?
Mi? Egyedülálló csaj akinek a pasiját láttad kézenfogva?:D Vagy a srácot akit helyetted vitt táncolni láttad mással kézen fogva?
Lelettél rázva. Egy szórakozóhelyen nagyon nagyon sűrűn előfordul, nem a legjobb terep a "csajozáshoz", pláne nem egy kezdőnek. Ott valami fene jó első benyomást kell tenned, mert tudja minden lány, hogy aznap este még 100 másik srácot is le kell vakarniuk. Nem felületes se nem feledékeny. Ritkán merik megmondani, hogy bocsi nagyon nem tetszel nekem, hanem keresnek egy laza kifogást (általában a "van barátom" szokásos), és lehet az a srác a barát-barátja volt a lánynak, és direkt miattad kérte meg, hogy egy darabig kísérje már táncolni. Vagy őt már korábban kinézte a lány és örült, hogy látja, vagy egyszerűen jobban bejött neki mint Te.
Nem a lányokon múlik, hogy leráznak-e, és nagyon nagyon sokszor lefognak rázni míg 1-1 lánynál eljutsz pár szóváltásig, közös táncig, még kevesebbel lesz belőle csók, és alig párral fordulhat elő, hogy számot cseréltek és kapcsolat lesz belőle (annál még az is gyakoribb h felmegy hozzád).
jajjmár...
tudod mi tetszik a leginkább egy csajnak? ha letojod...
nincs ami jobban felizgatná őket egy buli után mintha megígéred hogy keresed majd és akkor lehet azt gondolja másnap, hogy hááát nem muszáj ha nem, utána következő nap már elgondolkozik miért nem keresed, harmadik nap pedig már megőrül érted
ötöt szádra ne végy, akkor már mind1
kicsit olyan ez mint a kézigránát
legyen akár milyen gáz estétek, a 3 napos szabály mindig működik
az a baj, hogy én túlságosan igazságos vagyok, volt már, hogy rám tapadtak ronda, dagi nők, mégsem igy bántam el velük...
morálisan nem tudom megengedni magamnak, hogy igy "elfelejtsek" valakit.
ja mert kezdő csajozó vagy
aztán rájössz majd magadtól is, hogy a próbálkozások igén kis %-ából lesz valami
a lányok egyébként valamiért sosem azokat a srácokat nézik az ilyen helyeken akik nem táncolnak lánnyal, hanem akik igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!