Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kell csajozni? Még nem...

Hogyan kell csajozni? Még nem volt barátnőm, de már nagyon kéne valaki. Nem tudom hogy kéne el kezdeni! 25f

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

egy jó tipp

ügyesen

2015. jan. 2. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nekem tobb baratnom is volt mar, de meg mindig nem tudom :D
2015. jan. 2. 22:09
 3/6 anonim válasza:
Csak egy kapcsolatom volt viszont mostanában csak "egy éjszakás" kalandokat keresek. Igazából én féltem odamenni kibontakozni mert az elutasítástól féltem de most már úgy vagyok vele, hogy baszok az egészre ha elküld. Majd lesz más akkor. Youtuben "Mex Deluxe" 1 órás videója sokat dobott a motivációmhoz. Ajánlom figyelmedbe.
2015. jan. 2. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj oda egy szimpatikus lányhoz és szólítsd le. Próbálj meg beszélgetést kezdeményezni vele, és ha szerencséd van még lehet is valami a dologból. :)
2015. jan. 2. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Íme a teljes nulláról, viszont 7-os pont hiányos. Tudná valaki kiegészíten?

1. Rakd rendbe alapvető higiéniádat. Fontos emberekkel való találkozás előtt fogmosás, nem rágjuk a körmünk, nem zsíros a hajunk, nem zsíros az arcunk, nincs hónaljkutyánk, stb.

2. Légy fitt. Nem kell tagbaszakadt kigyúrt izomembernek lenned, de rakd rendbe az étrended, hogy ne gagyi minőségű kaják miatt hízz el és hetente 3-szor tölts el időt konditeremben és a napok között 40-60 percet tölts kocogással, bringával vagy úszással. Kutass utána minden információnak, az internet tele van ilyenekkel, például testepitek.hu nagyon jó oldal alapodolgokban, edzéstervekben és tévhitek, mítoszok feloszlatásában. Ne csak ez legyen az egyetlen oldal, szívd magadba a tudást Google-vel angol oldalakkal.

3. Adidas felsőben és Puma mackónadrágban nem fogsz tudni csajozni. Újítsd be a ruhásszekrényedet, de még véletlenül se a "páwa" stílust célozd meg, mert már nem 15, hanem 25 éves vagy. Írj össze egy listát "felnőtt", elegánsabb ruhákról. Legyen elegáns sötét farmered, matt cipőd, hosszú- és rövidujjú inged, kerüld a mintás cuccokat, szolid színeket használj. Zakó opcionális. Igyekezz méretednek megfelelő ruhát találni, különben bármilyen jó a ruhadarab, hülyén és viccesen fogsz kinézni benne. Írd be google-ba, hogy "men smart casual style". Nézz utána dolgoknak askmen.com-on és artofmanliness.com-on. Használhatsz parfümöt, de csak nagyon enyhe illatot, nem szeretik az emberek, ha valaki már a szoba sarkából illatozik.

4. Van valami gond a testtartásoddal? Húzd ki magad. Baj van az önbizalmaddal és alacsonyrendűnek érzed magad? Ne foglalkozz vele, éreztesd magad, hogy te vagy a világ ura.

5. Irány valamelyik bulihely.

6. Igyál a művelet előtt 1-2 rövidet hogy oldódj.

7. Köszönj idegen lányoknak, "Szia, XY vagyok" és ismerkedj félelem nélkül. Közben végig mosolyogj és nézz a szemükbe. Kerüld a "csajozós dumákat" és a középkori lovagias ódákat és udvarlásokat. Add magad. Ne meséld el nekik az egész gyerekkorodat és élettörténeted, munkádra meg pláne senki nem kíváncsi. Légy titokzatos, hagyd inkább, hogy ő beszéljen magáról. Ne vallasd, nem vagy te CIA ügynök. Kérdezd a hobbijáról, külsejéről vagy bármiről, ami a csajhoz köthető és hozzá van köze.

8. A lány arckifejezéséből látszik mi van, ha nem untatod és szívesen van veled, akkor cseréljetek telefonszámot. Ha kudarc, akkor menj rá más lányokra, ne torpanj meg. Ha úgy érzed sorozatosak a felsülések, akkor gondolkodj el, hogy mit gondolhatnak ők, amit nem bírnak benned.

2015. jan. 2. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem merek oda menni egyhez se.Nem tudom mit kéne mondani!
2015. jan. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!