Van olyan, hogy valaki csak a határozatlanabb pasikat vonnza be?
Sok férfi félénk, sok férfi pedig nem veszi észre a jelzéseket. Ha viszont kivétel nélkül az összes versenyző ilyennek tűnik... akkor lehet, hogy valahol félreértés van.
Biztos, hogy az adott pasi akar tőled valamit?
Biztos, hogy egyértelműek a jelzéseid?
Ha mindkettőre igen a válasz, legközelebb ne csak gondolj arra, hogy "mindjárt megcsókolom", hanem csókold is meg.
(ez nyilván túlzás, de a lényeg: neked sem tilos behúzni egy félreérthetetlenül egyértelmű lépést).
Nem benned van a hiba! Nagyon félősek a pasik egy része, másik (kisebb számú) része viszont tudja mi a dörgés. Dobj fel max egy pár kétértelműt, ha nem veszik a lapot, lapozz. Másban is ugyanilyen bénák lesznek. Hidd el felesleges idő elvesztegetése. Akinek van a lába közt szerszám az nem kerülget, az lecsap. Nem évekig...
Hány éves vagy?
szerintem meg ha egyértelműnek tűnik próbálj meg te tenni a dolgokért, főleg ha am jó pasik ;)
így legalább lehet egy hosszú távú jó kapcsolatod egy megbízható rendes csávóval.
Amelyik bátor az olyan is, csak egyszerűen végig kell gondolni h miért és mit tenne egy olyan aki bármikor mer csajozni
Vannak ilyenek és érdemes lapozni. Vagy pedig ha nem akarod ilyen egyszerűen lezárni, akkor lépj egy határozottat felé és ha nem reagál, akkor lépj.
Hasonló helyzetben vagyok én is egy valakivel kb. már 4 éve és ha nem lennének egyéb befolyásoló tényezők, mint pl. ha akarom, ha nem utána is a közelemben lesz, akkor már kipróbáltam volna én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!