Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A centrális heterokrómia ad...

A centrális heterokrómia ad egy kis pluszt a külsőhöz, van akinek bejön, vagy általában észre sem veszik ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ez a legfontosabb külső tulajdonság, csak úgy beugrott, hogy vajon van-e olyan, akinek ez bejön, aki figyel az ilyen apróságokra.

2015. jan. 2. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2# vagyok újra.ez viszont már bejön! :)
2015. jan. 2. 20:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Örülök, hogy akkor ilyen tetszetős szemeim vannak. :D
2015. jan. 2. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy ennek van neve... Mármint amit így #3as linkelt.

Nekem is ilyen a szemem, csak zöld-barna párosításban. A barna pedig hol jobban látszik, hol kevésbé. Nem gondoltam, hogy ez is heterokrómia.

Egyébként imádom a szememet. Családi örökség, nálunk mindenkinek ilyen a szeme. (ezért se gondoltam, hogy ez olyan különleges lenne)

A páromnak is nagyon tetszik, mindig dicséri. Bár szerintem ezt nem nagyon veszik észre az emberek. :)

2015. jan. 2. 21:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Az enyém is zöld-barna. A belső része, a pupilla felől barna, és világosabb időben nagyon "világít". Mogyoróbarnának is nevezik azt hiszem az ilyen színt. Nálunk nincs ilyen a családban, csak én sikerültem ilyenre. :) Vagy örökbe fogadtak.. :D
2015. jan. 2. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen, világítós. :)

Ősszel szokott leginkább az lenni egyébként. Naplementés időszakban narancssárgán világít a szemem, elég durva. :)

És igen, többen barnának nézik, pedig igazából zöld. Csak ugye a pupillám körül barna és ha nagyon ki van tágulva, akkor javul a barna aránya a zöldhöz képest és messziről barnának látszik.

2015. jan. 2. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy hívják azt, amikor az ember szeme időről-időre váltja a színét?

Alapból zöldeskék a szemem, de vannak olyan időszakok, amikor egész acélkék lessz, még máskor méregzöld. De ezutóbbi inkább csak amikor lázas vagyok.

24/F

2015. jan. 4. 19:54
 17/20 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy még olvasod, de a fiú, aki tetszik nekem már vagy egy tucatszor elmélázva közölte, hogy gyönyörű szemeim vannak, és nekem is centrális heterokrómiám van (kívülről befelé: vékony fekete csík, vastag mohazöld sáv és barna gyűrű a pupilla körül).

Szerintem észreveszik, ha valaki már az első találkozáskor kiszúrta 11 évesen.

2016. febr. 21. 02:23
 18/20 A kérdező kommentje:

De még olvasom. :)

Szép szemed lehet, nekem is ilyen, mint amit leírtál, azt leszámítva, hogy nekem nincs fekete sáv kívül. De a többi szín az stimmel.

Nemrég voltam szemészeten, mert volt egy kis gond az egyik szememmel, és rákérdeztem kíváncsiságból, mennyire gyakori ez a centrális heterokrómia. Azt a választ kaptam, hogy nagyon gyakori, egyáltalán nem ritka. Szóval annyira nem vagyunk különlegesek. :D

2016. febr. 21. 09:08
 19/20 anonim válasza:
0%
Uuh az utolso csoda szep de a tobbi ronda folleg az utolso elotti
2016. aug. 26. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
"Fekete szem! Átnéz!"
2017. máj. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!