Miért mondják, hogy a jó pasik könnyen ismerkednek?
Szerintem egyáltalán nem így van, hisz' aki nem néz ki jól, az vagy nem mer odamenni a lányokhoz, vagy "mit veszíthetek" alapon - az esélytelenek nyugalmával - csajozik.
Sokak szerint nagyon helyes vagyok, de mégsem vagyok elszállva magamtól, nehezen ismerkedem, valahogy bennem van, hogy túl szép ez a lány hozzám, úgysem lenne nála esélyem. Na persze, nem vészes a pesszimizmusom... :)
Még annyit, hogy a lányok többsége sajnos értéktelen (és számomra érdektelen), hiába néznek ki jól. Nekem valahogy fontosabb volt, hogy a külsején a belső szépsége is tükröződjön, ne csak a körömlakk és az alapozó.
Én pl. egy ilyen lányt keresek: [link]
(köszi hogy elmondhattam. :) )
a vicces az, hogy a belső értékek fontosságát bemutatandó nem vmi leírást adtál, hanem egy képet :D
bocsi, csak ez olt az első, ami beugrott
azért mondják, hogy a jó pasik könnyen ismerkednek, mert:
1. ha igazán jó pasi, a csajok maguktól rászállnak és nincs más dolga, mint válogatni és aki tetszik azt próbálni jobban megismerni.
2.a jó pasik nem mindig, de általában rettenet nagy önbizalommal rendelkeznek. Ők a győztesek nyugalmával mennek, ha pedig mégsincs sikerük a lánynál, akkor a lány nem tudja őt értékelni. még egyszer mondom, ez csak általánosítás, természetesen vannak kivételek.
utolsó bekezdésed annyi srác elmondja, csak tudnám, hol bujkálnak ők a való életben, mert valahol meg kell legyenek :D
Két teljesen különálló fogalmat mosol egybe és az a problémád gyökere. Jó (=nem csúnya) pasiként "könnyen" ismerkedni a megfelelő célpontokkal tudsz, akik _könnyen_ adják magukat. "Könnyen" ismerkedve nem szokás olyan típusú kapcsolatot összehozni, amire az utolsó bejegyzés alapján vágysz, mert egymást megismerni (=nem csak felületesen látni) NEM könnyű.
Remélem sikerült magam érthetően kifejezni.
Ez igaz, de a lányok és (fiúk) sajnos külső alapján döntik el, hogy szeretnének-e a másiktól valamit. Ez a "valami" lehet szex, hosszú távú kapcsolat, házasság, stb.
Helyesnek mondott "pasik" sokszor mégis önbizalomhiánnyal küzdenek, mert a lányok irreálisan magas követelményeket támasztanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!