Hölgyek, nektek tetszik Азис, a bolgár énekes?
Figyelt kérdés
Smárolnátok Азис-szal?2015. jan. 2. 15:30
1/7 anonim válasza:
telibe bekapnám... :pp
...
a Karcsiét
2/7 anonim válasza:
most komolyan még egy linket sem tudtál kirakni? :D
tudod ki keres rá..
4/7 A kérdező kommentje:
Mi a kínotok? Nem elég férfias? :)
2015. jan. 2. 15:35
5/7 anonim válasza:
En szemelyesen ismerem, nem vicc :)Nekem tetszik egy tunderbogar, vegtelenul kedves ember es gyonyoru hangja van. Mostanaban kulonben ferfias stilusban nyomja. Nekem tetszik, csak a pasikat szereti.
6/7 anonim válasza:
Kulonben kerdesedre valaszolva en nem smarolnek eg meleg pasival, minek, ha nem lehet kolcsonos ugysem...amugy szeritnem jo pasi, mondom mar nem szokiti magat es nem sminkel, csak fellepesekre. Ja1 es rengeteget fogyott, nagyon is jo formabn van!!!
7/7 anonim válasza:
5-ösnek igaza van. Mostanában férfiasan férfias, én imádom! :)) Bár nem érek vele semmit :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!