Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit csináljak ha...

Szerintetek mit csináljak ha tetszik egy lány az osztályba? Hogy szólítják meg?

Figyelt kérdés
14/F nagyon félénk vagyok szerintetek hogy szólítják meg?
2015. jan. 1. 22:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Féreirtam hogy szólítsam meg?
2015. jan. 1. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ez be szokott jönni. ;)

2015. jan. 1. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
én lebeszélnélek elsősorban, mert Nem szarunk oda ahol eszünk! ebben a korban rövidek a kapcsolatok és ha össze is jöttök majd utána szétmentek akkor így fogjátok egymást bámulni még éveken keresztül? mint két vadidegen vagy rosszabb esetben ellenségek? nem ajánlanám, DE ha hajthatatlan vagy, menj oda hozzá amikor egyedül van, mongyuk azzal hogy mit csinál? kicsit elegyedj vele beszédbe majd hívd el valahová :) egy sütire, egy kólára suli után, ha igent mond az már jó jel :)
2015. jan. 1. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne mondd, hogy még egy szót sem beszéltél vele, osztálytársak vagytok, vagy nem? Kérj segítséget a háziban, órán kérj el tőle mondjuk egy radírt, add vissza, köszönd meg, és dicsérd meg a ruháját, vagy akármit, ami nem tolakodó. Ne félj, azt szokták mondani, hogy a nők is büdöset szrnak, vesztenivalód nincs, csak ne görcsölj rá a dologra, és ne azt érezze a csaj, hogy mindenáron meg akarod őt ismerni.
2015. jan. 1. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
f haverom majdnem megujjazta a b.nőjét (osztálytársunk ő is) föcin... azóta egy kicsit több a vita köztük
2015. jan. 1. 22:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3 más válasz jó csak az a gond hogy busszal jár kosara Váctól és szigorúan haza kell érnie időben és nem tudom hogy hogy csináljam az elhivásos részt mert már sokat dicsérték a haját a szemét... De nem tudom elhívni sehova mert írtam szigorú szülők
2015. jan. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!