Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha orvosi egyetemre járok...

Ha orvosi egyetemre járok könnyeben szerezhetek barátnőt?

Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom ,hogy azzal csajozzak de arra jobban felkapják a figyelmüket ,hogy tudják ,hogy az orvosira járok?Vagy ezeket a lányokat tényleg csak a pénz izgatja mert egy orvostanhallgató nem igen gazdag:D.

2015. jan. 2. 05:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy teljesen normális,haver! Fogalmad sincs, mit jelent orvosi egyetemre járni! Valószínűleg nem helyesírási hibával író egyéneket vesznek fel az orvosira. (Ha orvosi egyetemre szeretnél járni, akkor a könnyebben-t két b-vel írjad előbb, és tedd ki a vesszőket a szövegedben. Nem azért jár valaki orvosira, hogy gazdag legyen, és hogy a lányoknak tessen, hanem azért, hogy embereket gyógyítson!)
2015. jan. 3. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Hálló, előző! Attól, még hogy valaki orvosis, nem lesz ám rögtön polihisztor. :D
2015. jan. 3. 15:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti kiváncsí vagyok ,hogy mennyit tudsz kémiából és biológiából?Egyébként nem azért fogok az orvosira járni ,hogy csajozzak mit gondolsz azért vagyok majdnem kitünő ,hogy összeszedjek valami nőt??Ne legyél már ennyire primitív!Ez csak másod illetve harmadlagos kérdés de viszont fontos ,hogy az embernek legyen társa.
2015. jan. 3. 15:24
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát #11-es ilyen bunkó emberek sem valóak orvosoknak.

Lehet te helyesen írsz, ő pedig eltévesztett egy szót, de még így is emberségesebb, mint te.

Mellesleg az orvosok nem nyelvtanárok. Persze, tudjanak írni, de nehogy már szegény gyerek emiatt ne lehessen orvos. Ne nevettess!

2015. jan. 3. 16:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Hagyjad az ilyen rosszindulatú emberrel nem szabad foglalkozni csak felhúzzuk magunkat.
2015. jan. 3. 17:31
 16/22 anonim válasza:

Ha addig sikeres voltál, még sikeresebb leszel. Ha nem, ez nem fog sokat dobni a dolgon. Majd ha elvégzed és PÉNZ-ed lesz.

Az meg nem igaz, hogy nincs időd még aludni sem. Vannak nehezebb időszakok, de ha okos vagy,a nagy része f**zverés

2015. jan. 5. 03:00
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Akkor félreérthető volt a kérdésfeltevésed. Mert összekapcsoltad az orvosi egyetemet a nőszerzéssel.
2015. jan. 6. 11:03
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
Csak azért javítottam ki a helyesírási hibát, mert ez ugyanolyan alapvető tudás, mint az, hogy valaki tudja, mikor volt a mohácsi vész vagy mikor van az aradi vértanúk emléknapja. Ehhez sem kell történésznek lenni pl.
2015. jan. 6. 14:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Levan írva nem akarom összekapcsolni hanem csak kérdeztem
2015. jan. 6. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Nálam inkább hátrányt jelentett volna, mert szerettem volna fiatalon családot alapítani. Egy orvosnál ez nem igazán jöhetne szóba. Végül mérnök férjem lett, de nyilván nem foglalkozás alapján választottam párt. :)
2015. febr. 25. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!