Ha orvosi egyetemre járok könnyeben szerezhetek barátnőt?
Amelyik csaj csak arra kapja fel a fejét, hogy az orvosira jársz, azt jóóó messziről kerüld el.
És ne legyél már ennyire elkeseredett, hogy már tényleg bárkivel összejönnél, ne legyél fiúribi.
Nekem orvostanhallgató a párom, és van rám ideje, igaz most a vizsgák miatt nem annyira sok, de elméletben mindenkinek arra van ideje amire akarja, így az orvostanhallgatók is tudnak 1-2 órát másokra is szánni ha nagyon akarnak. Nekem ez a véleményem :)
De mondjuk engem nem az fogott meg benne hogy orvosis, de kétségtelen hogy számomra vonzó ez is :)
Én maxiumum azért kapnám fel a fejem, mert én is az orvosira szeretnék menni, így kérdezhetnék tőle, tapasztalatokat gyűjthetnék. :)
és igen.. az orvostanhallgatók nem igen gazdagok, plusz rengeteg idejüket elveszi a tanulás.
Szóval, aki ilyen barátot keres az nincs tisztában a dolgokkal.
Te már most is odajársz? Mert, akkor kérdeznék egy pár dolgot. ^^
Köszönöm a hasznos és jó válaszokat.
Nem még nem járok oda jövőre fogok érettségizni de nagy valószínűség szerint bekerülök mert elég jól tanulok azt még nem tudom ,hogy Budapesten vagy vidéken fogok tanulni de Budapesten szeretnék tanulni.
De ha gondolod beszélgethetünk írj nyugodtan.:)
Én szívesen járnék orvostanhallgatóval vagy végzett orvossal, mert eléggé hipochonder vagyok, így jó lenne, ha orvos párom lenne, aki azonnal meg tudna nyugtatni :)
(Én pedagógus vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!