Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha orvosi egyetemre járok...

Ha orvosi egyetemre járok könnyeben szerezhetek barátnőt?

Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom ,hogy azzal csajozzak de arra jobban felkapják a figyelmüket ,hogy tudják ,hogy az orvosira járok?Vagy ezeket a lányokat tényleg csak a pénz izgatja mert egy orvostanhallgató nem igen gazdag:D.

2015. jan. 2. 05:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha be is fejezed, mégjobban felkapják a fejüket.
2015. jan. 2. 06:08
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha közösségbe mész, akkor nagyobb eséllyel csajozol, tehát erre jó az egyetem, igen. A közeged ekkor az orvosi egyetem lesz, nem is értem, miért akarnál az egyetemen kívül csajozni. Időd mindenesetre nem nagyon lesz rá.
2015. jan. 2. 06:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Időd nem lesz csajozni :D. De engem speciel sose hoztak lázba az orvosok, se az orvostanhallgatók. Semmire sincs idejük soha, később meg szintén nincs. Úgy meg ki akar családot alapítani, hogy apuka folyton rohangászik valahova.
2015. jan. 2. 08:29
 4/22 BlackSword ***** válasza:
Azzal maximum a kávésbögréddel lesz szoros és intim kapcsolatod... Meg a szakirodalom lesz az alvótársad mikor ráborulsz és elalszol... Mert aludni nem lesz időd, nemhogy csajozni...
2015. jan. 2. 08:33
 5/22 anonim ***** válasza:

Amelyik csaj csak arra kapja fel a fejét, hogy az orvosira jársz, azt jóóó messziről kerüld el.

És ne legyél már ennyire elkeseredett, hogy már tényleg bárkivel összejönnél, ne legyél fiúribi.

2015. jan. 2. 08:58
 6/22 anonim válasza:

Nekem orvostanhallgató a párom, és van rám ideje, igaz most a vizsgák miatt nem annyira sok, de elméletben mindenkinek arra van ideje amire akarja, így az orvostanhallgatók is tudnak 1-2 órát másokra is szánni ha nagyon akarnak. Nekem ez a véleményem :)

De mondjuk engem nem az fogott meg benne hogy orvosis, de kétségtelen hogy számomra vonzó ez is :)

2015. jan. 2. 09:05
 7/22 anonim ***** válasza:
De egy párkapcsolatban 1-2 óra az semmi... Nekem egyetlen csók tovább tart.
2015. jan. 2. 09:14
 8/22 anonim ***** válasza:

Én maxiumum azért kapnám fel a fejem, mert én is az orvosira szeretnék menni, így kérdezhetnék tőle, tapasztalatokat gyűjthetnék. :)

és igen.. az orvostanhallgatók nem igen gazdagok, plusz rengeteg idejüket elveszi a tanulás.

Szóval, aki ilyen barátot keres az nincs tisztában a dolgokkal.

Te már most is odajársz? Mert, akkor kérdeznék egy pár dolgot. ^^

2015. jan. 2. 20:55
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos és jó válaszokat.

Nem még nem járok oda jövőre fogok érettségizni de nagy valószínűség szerint bekerülök mert elég jól tanulok azt még nem tudom ,hogy Budapesten vagy vidéken fogok tanulni de Budapesten szeretnék tanulni.

De ha gondolod beszélgethetünk írj nyugodtan.:)

2015. jan. 2. 21:10
 10/22 anonim ***** válasza:

Én szívesen járnék orvostanhallgatóval vagy végzett orvossal, mert eléggé hipochonder vagyok, így jó lenne, ha orvos párom lenne, aki azonnal meg tudna nyugtatni :)

(Én pedagógus vagyok.)

2015. jan. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!