Hogy mondjam meg a fiúnak, hogy nem szeretnék tőle többet, mint barátságot?
Figyelt kérdés
Elkezdett írkálni egy fiú, haverkodik velem, de az a baj, hogy nekem egyáltalán nem jön be külsőre, cseppet sem vonz... Jó fej, de annyi közös tulajdonságunk sincs, ami miatt esetleg megtetszene vagy valami. Hogy mondjam meg neki, hogy nem szeretnék vele többet barátságnál, úgy, hogy még ő sem mondta ki konkrétan, hogy tetszek neki, nem kérdezte, van-e esélye nálam, stb.? De tudom, hogy többet akar, most picit utalgat randi féleségre.2015. jan. 2. 03:09
1/9 anonim válasza:
"Nem akarok tőled többet mint baràtsàgot" így.
2/9 anonim válasza:
"Figyi, Peti! Nem szeretnék tőled többet, mint barátságot."
3/9 A kérdező kommentje:
Hát jó, csak egyáltalán nem jött még szóba ilyesmi, hogy ő többet szeretne, vagy valami, és most kicsit furán jönne ki így bevágni. De nem szeretném húzni az agyát.
2015. jan. 2. 03:11
4/9 anonim válasza:
írd neki az általános jelzést-L.CS.B.
megkérdezi majd mi az.
legyünk csak barátok.
utalgat randi féleségre?
így meg főleg nem csoda az lcsb státusz amit kap.
5/9 anonim válasza:
Az elsô kettô nem vicc. Tényleg egyenesen mondd meg neki. Kérlek. Mindkettôtöknek jobb lesz.
6/9 anonim válasza:
Én így csinálnám:
"Lenne egy fontos dolog, amiről beszélnünk kellene. Tudom, hogy még nem jött szóba, hogy most akkor mit is akarunk egymástól, és milyen is a viszonyunk, azonban fontosnak érzem elmondani, hogy én nem szeretnék veled komoly kapcsolatot, és legfeljebb csak barátság lehet köztünk, mert..."
17/L
7/9 anonim válasza:
#6 nagyon jó :)
F vagyok, ezt megfogja érteni és bunkónak sem gondolhat :)
8/9 anonim válasza:
"Bocs, de csúnya vagy, nekem jóképű pasi kell. Lehetünk barátok, mert te olyan jó fej vagy, így majd mindig elsírhatom neked, mit művelt már megint az aktuális jóképű, agresszív, bunkó kanom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!