Van itt olyan, aki katolikus hívő, szereti a heavy metalt és/vagy a népzenét, budapesti, és legalább 18 éves?
Figyelt kérdés
Ugyanis nincsen barátom,se társam,és itt szeretnék "bénázni",hátha...2015. jan. 2. 03:05
11/20 A kérdező kommentje:
Kösz
2015. jan. 2. 03:47
12/20 anonim válasza:
Én teljesen ilyen vagyok.A metal a klasszikus zene egyik fiatal rokona.A kettő(érzékeny és nem tüc-tüc undormányon felnőtt) embernek annyira egyértelmű mint hogy a nap süt.Mellette hívő vagyok és edzeni is járok keményen.A hit nem aszkéta életet élő zsíros hajú,mosatlan nemiszervű unalmas bigott embereket jelent.
26F
13/20 anonim válasza:
"Annyira,hogy hit nélkül nem lehet tartalmas életet élni,ez meggyőződésem." mi szüksége van az embernek a hitre?a hit csak a gyenge embereknek való akik saját maguktól nem lelnek a lelki békére és egy könyv kell nekik hogy az erkölcsöt megtanulják
14/20 anonim válasza:
Utolsó, ez nem így van. Szerintem a hit az ad egy vázat az életednek. Abban egyetértek, hogy nem ettől múlik ki lesz jó vagy rossz ember, de szerintem ad egy vezérfonalat a kezedbe az élethez nemcsak erkölcsi tekintetben, hanem sok másban. Ezenkívül meg ha valaki őszintén hisz benne, akkor más indok nem is kell. De jogos a felvetés.
Amúgy kérdező, én pont ilyen vagyok.
Üdv, 22/F
15/20 A kérdező kommentje:
Jó érzés tudni,hogy vannak hozzám hasonlóan érző emberek!Én nagyon bánkodóm amiatt,hogy a pápa elítélte a valóban életfogytigot,mondván,hogy ez "rejtett halálbüntetés",és ezzel akaratlanul is a bűnözés pártját fogja.Biztos nagyon elzárva élnek ott a Vatikánban,nem tudják,mi történik a világon.
2015. jan. 2. 23:48
16/20 A kérdező kommentje:
Heavy metálban szerintem a Wintersun és az Ensiferum a legjobbak,és az Amon Amarth-ot is szoktam hallgatni(Viking őrültek).Az Iron Maiden is jó,csak hallottam már vagy százszor mindegyik lemezt!A régiek közül a Nektar a kedvencem.
2015. jan. 2. 23:55
17/20 A kérdező kommentje:
A Bartók rádión van egy népzenei műsor,abból kiindulva kezdtem el lemezeket venni.A Musica Historica Balassi lemeze zseniális.Meg a Szélkiáltó is nagy kedvencem.
2015. jan. 3. 00:04
18/20 A kérdező kommentje:
Komolyzenében nagyon szeretem a Rimskij-Korsakovtól a Seherezádét(bocs,ha tévesen írom),a Mussor....,szóval,az Egy kiállítás képeit,Beethoventől az 5.7.és 9.szimfóniát,és Dvoraktól az Új Világ szimfóniát.Ami Debussyt illeti,már ódzkodom tőle,amióta megtudtam,hogy a zenéje lila.Hallgassátok meg,tényleg olyan,mintha lila lenne.
2015. jan. 3. 00:22
19/20 A kérdező kommentje:
Olyan,akinek JÉZUS a legfontosabb?(A katolikus hívőt visszavonom.)
2015. jan. 5. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!