Szerelmes vagyok egy 17 éves lányba, én 14 éves vagyok. Szerintetek sok a kor különbség?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 23:51
21/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Visszatértem a topichoz a fejleményekkel.
A próbálkozás igenis megérte. Igaz, hogy csak két hónapot jártunk, de ez is nagyon jó volt. Sajna február vége felé szakítottunk, nem omlottam össze. Nap mint nap találkozok vele itt-ott, barátok maradtunk. Nyugodtan megtudtuk beszélni, hogy mi hogyan történt és miért. Nincsen semmi harag. Volt sok randi, csók. (Komolyabb nem)
Élveztem. Most egy 15 éves barátnőm van, ő az igazi. Imádjuk egymást. Nem egy egyszerű diák szerelem...Ez sokkal tartósabb ami most van. Ölelések, csókok, randik... Sok minden más! Jól alakul a dolgom!
Köszönöm a segítséget!
Most igazán boldog vagyok!
I love Eliza. <3
2015. márc. 4. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!