Szerelmes vagyok egy 17 éves lányba, én 14 éves vagyok. Szerintetek sok a kor különbség?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 23:51
11/21 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm 0:57-es! Sokat segítettél nekem!
2015. jan. 2. 01:03
12/21 anonim válasza:
Ő csak most "kis kölyök" a lány számára. 8-10 év múlva már egy érett, fiatal férfi lesz. Nem mellesleg már most érettebb, mint több kortársa. Ráadásul ha meg sem próbálja, mindenképp kudarc lesz a vége a dolognak. De ha odaáll, és megmutatja, hogy Ő ezt így érzi, és így gondolja... Nem tudhatjuk, mit fog mondani rá a lány. Lehet azt mondja, hogy próbáljuk meg. De lehet azt fogja mondani, hogy nem. Szokták mondani: Próba szerencse. Nos, én erre azt tudom mondani, hogy próba nélkül nincs szerencse.
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyen megható választ kaptam még! És igen probaszerencse, ez így igaz. Szerintem az élet pont olyan mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatjuk, hogy mit veszünk ki belóle! Meg kell próbálni és feladnom sem szabad! Az a fő, hogy mindig maradjon remény, optimizmus. Az életet így kell felfogni! Nagyon szeretem őt, elalvás előtt mindig elköszönünk egy puszival vagy szeretlekkel! Ez kölcsönös. Csak nem tudom, hogy tényleg szeret-e! Szokott nekem ajándékot adni, én is adtam neki karácsonyra! Nagyon-nagyon szeretem őt! Akár képes lennék érte meghalni is, tehát feláldoznám érte a saját életemet, ha szükséges lenne! Bármikor!
2015. jan. 2. 02:26
14/21 A kérdező kommentje:
Beszámolok majd ha lesz fejlemény! :)
2015. jan. 2. 02:28
15/21 S.O.S vagy HELP válasza:
szerintem is van esélyed csak azt ne felejtsd el hogy előtte te férdi legyél és ne kissrác de neis vidd tulzásba azt hogy játszod az érettet sok sikert kívánok
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2015. jan. 2. 20:27
17/21 anonim válasza:
Emlékeztet a 13-as írásod az én helyzeteimre, ugyan így voltam sokáig, két lánnyal kapcsolatban is, pár év kihagyással köztük. Ahogy írod, nem szabad feladni míg van esély. De tanulj a hibámból, és tényleg csak addig menj, míg reális esélyed van. Másképp nagyon nagyot eshetsz, ami évekig is fájhat. De ez egy másik történet. Éppen ezért kívánom, hogy Te sikerrel járj, és legyetek együtt sokáig! :) És bármi is lesz a fejlemény, én várom.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a támogató válaszokat! Nagyon hálás vagyok, megígérem, hogy nem fogok egy hatalmas baklövést elkövetni. Tartom a határokat. Mert a lányok ugye nem szeretik ha valaki túl rámenős. Óvatosan kell közeledni, csak szépen lassacskán, nem szabad elhamarkodott döntést hozni. Utolsó igazad van ha valami nincsen rendben a kapcsolatban akkor tényleg el kell felejteni az egészet mert hatalmas sebeket is okozhat ami csak több év után gyógyul be. Köszönöm szépen mindenkinek a biztatását! Ja és utolsó ha minden rendben lesz és elfogad akkor tervezek egy hosszú hosszú távú kapcsolatot. Nagyon örülnék neki! Sajnos már estem szerelmi kudarcokba, ezért kellett a ti segítségetek! Előre is nagyon hálás vagyok mindenekinek! Köszönöm szépen 😊! Szilárd
2015. jan. 2. 22:41
19/21 anonim válasza:
Szerintem nem annyira sok. Az osztálytársam 13 év lány és a barátja 17 és nagyon aranyosak. De az elején mindannyian attól féltettük hogy csak valami futó baromság lesz, viszont már fél éve együtt vannak. Úgyhogy próbálkozz bátran!:)
20/21 A kérdező kommentje:
Okés Laura rendben! Neked is Köszi! :)
2015. jan. 3. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!