Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, hogy társkeresőn...

Normális, hogy társkeresőn SENKI nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Eddig 12 nőnek írtam, nulla válasz. Még csak meg sem nézték a profilom, pedig már egy hónapja fenn vagyok. Ráadásul ezen a fostos oldalon (Csajokéspasik) kreditbe kerül hogy írjak. Persze a válasz is. Volt, akit meghívtam, semmi válasz.

Eddig olyanoknak írtam, akik tetszettek, de mégsem modell-szépségűek. Adjam lejjebb az igényem? Kevés embernek írtam? Ennyire ronda lennék?

2015. jan. 1. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan csak azért vannak fent, mert növelni akarják az egójukat, vagy sok csaj a pasija mellett is ott lebzsel. Amúgy meg az átlagos lányok többsége is nagyon sokat válogat (tudom, ezért most lepontoznak, mert biztosan "nőgyűlölő" vagyok), sokan azt hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár egy "jópasi".
2015. jan. 1. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Utazni nem szoktál, mondjuk buszon, vonaton? Az egy nagyon jó lehetőség, mert csak a várakozással telik az idő, nem kell semmit sem csinálni, így a lánynak sem lehet kifogása egy beszélgetés ellen. Természetesen ettől függetlenül mondhatja azt, hogy nem, de ha nem mondja, akkor csak rád kell figyelnie, és semmi másra.

17/L

2015. jan. 1. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
17L, Te valamilyen randi tanácsadó vagy?
2015. jan. 1. 22:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Inkább hagyom a francba, hibernáltam is magam, nem fogok 100 nőnek írni, főleg, hogy mit mondok annak akivel összejönne? Helló kis századikom! Meg ugye pénz is.

Majd élőben összeszedem magam.

Köszi a válaszokat :)

2015. jan. 1. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az oldal is tele van kamuprofilokkal mint a cupydo. Onnan gondolom, hogy regisztráltam, de nem raktam fel képet. Jönnek a levelek, hogy xy kéri, hogy töltsek fel képet. Az xy általában olyan név, ami valószínűleg foglalt nick lenne. Beus, meg ilyenek, ráadásul ismátlődnek, pár naponta ugyanazok kérnek meg. Cupydon is ez volt, de ott még tetszikeltek is ilyek kamuprofilok. Nem is fizettem be egyiken sem egy fillért sem.
2015. jan. 1. 23:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Régen jó volt buszon ismerkedni, de mostanában mindenki csak netezik, meg zenét hallgat..
2015. jan. 2. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező... Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak annyi különbséggel, hogy még ronda is.. Egy lánynak sem vagyok az esete, alig vannak barátaim, így esélyem sincs...... Soha nem lelsz barátnőm úgy látszik, mert szinte minden lány elutasít....................... 20/F
2017. jan. 28. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!