Azt mondta szerelmes belém. Igaz lehet?
Figyelt kérdés
szóval azt mondta a srác hogy szerelmes belém. már jó ideje majdnem minden esténket együtt töltjük. kedd este kicsit sokat ittunk, vagyis inkább ô. valamit mondani akart, utána már nem akarta elmondani, míg végûl kiszedtem belôle és azt mondta, hogy szerelmes belém. azt mondta, hogy ezt komolyan mondta, de valamiért nem tudom elhinni, nem adtam neki semmi olyan jelet, amiért ô ezt érezhetné. mi a véleményetek?2015. jan. 1. 17:28
1/6 anonim válasza:
Cicám, azért mert te nem jelezgettél neki még lehet szerelmes beléd.
2/6 A kérdező kommentje:
de komolyan mondhatta? szerintem csak az alkohol beszélt belôle.. miután kimondta megfagyott a hangulat, én nem tudtam neki erre mit válaszolni. azóta nem is beszéltünk..
2015. jan. 1. 17:32
3/6 Beniy válasza:
Miért ne mondhatta volna komolyan? Az alkohol oldja a "gátlásokat" az emberben, szóval simán lehet, hogy már rég óta el akarja mondani. ;) Mi lenne, ha úgy viselkednél, mint egy gondolkodó ember, és megkérdeznéd tőle, hogy komolyan gondolta-e? Bár már lehet, hogy úgy vette, hogy leráztad.
4/6 anonim válasza:
Igen, komolyan mondhatta. De bakker, ennyire ismerned kellene.
5/6 A kérdező kommentje:
100x megkérdeztem tôle utána, hogy komolyan mondta e. azt válaszolta, hogy igen. nem tudom mi tévô legyek. kérdezzem meg most tôle? 2 nap elteltével is? úgy biztos lenne a válasz.
2015. jan. 1. 17:45
6/6 anonim válasza:
Először azt döntsd el te mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!