Ha korábban egy nő elhúzódott csupán egy apró érintéstől, majd évek múlva kiderült, hogy őrülten szerelmes volt belém, akkor mi a francot kéne gondoljak?
Szokásos ismerkedés, viccelődések áradata, jó hangulat, közös szemléletmódok, rengeteg együtt töltött idő, külső-belső minden klappol, majd végül az első érintéstől undorodva, fintorogva elhúzta magát. Vettem a lapot, elszontyolodtam, félreértelmezhettem az egész köztünk lévő dolgot, otthon durrogtam magamban néhány napig, hogy hogy lehettem ilyen hülye. Később egyre kevesebbet beszéltünk, majd végül megszakadt közöttünk minden. Évekkel később viszont kiderül, hogy őrülten belém volt esve.
Ugye a nők többsége nem ilyen? Nyugtassatok meg!
Rühellem a nőket: Cuki vagy! *.* :D
---
Sok nő tényleg olyan balfa_sz, hogy eltaszítja magától azt, akit szeret. Kár. Mind1.
Biztos, hogy szerelmes volt beléd?
Honnan derült ez ki?
Mert így ez logikátlan...Olyan, mint amikor a nők próbálják védeni a srácot, hogy biztos dolga volt, pedig már legalább egy hete nem írt vissza...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!