Hogy mondjam meg a fiúnak hogy szerelmes vagyok belé? 11/l
Figyelt kérdés
Az a baj hogy nagyon félénk vagyok.Ő is szerelmes belém.Vagyis a szünet előtt még az volt.2014. dec. 27. 13:09
1/9 anonim válasza:
De cuki *.*
Nem kaptál barbit? :$
2/9 anonim válasza:
Jaj kis kedvesem még tanuljál inkább és gondold ujra szerintem de ha meggondoltad mondmeg neki ugy hogy oda mész és kész . Köszike puszilak
3/9 anonim válasza:
És mit kezdenél vele?Felöltöztetnéd?Inkább hagyd ezt!
4/9 anonim válasza:
Ne legyetek már gec.ik legalább Ünnepek alatt... :D
Ha nem mersz lépni te akkor olyan jeleket kell neki küldened amit nem lehet félreérteni és akkor ő fog lépni. Pl. Keresd a társaságát, szemezz vele és mosolyogj sokat stb. :) 17/f
5/9 anonim válasza:
mond el neki.hívd oda hozzád.sokat nem veszíthetsz.jobb tudni az igazságot
12fiú
6/9 anonim válasza:
Gyere picim!
Itt a cicim
Itt a puncim.
7/9 anonim válasza:
Legyél vele egyre több időt, küldj neki félreérthetetlen jeleket, amikből tudni fogja, hogy tetszik neked.
8/9 anonim válasza:
Mivel 11 éves vagy így a helyzeted elég egyszerű,menj oda hozzá és mond hogy szerelmes vagy belé :D
9/9 anonim válasza:
minimaxot azert kapccsold ki mikozben elmondod neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!