Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyéjszakás szándékkal hogyan...

Egyéjszakás szándékkal hogyan szedtek fel valakit egy buliban és hogy jön szóba a szex?

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Liam Mcrae - Rapid escalation

olvass utána:D

2015. jan. 1. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Odamegyek a kiszemelt lányhoz,elkezdek neki bókolni stb. meghívom pár italra.Táncolunk,bókolok neki tovább.Megcsókolom a megfelelő pillanatban,összemelegedek vele ahogy csak tudod,megpróbálok a bizalmába férkőzni ami sikerülni fog ha eleget ivott.Majd elkezdek finoman utalni arra hogy félre kellene mennünk hogy kicsit kettesben legyünk.Ha van lelki ismereted,legalább másnap felhívod vagy facen dumálsz vele,még ha nem is akarsz tőle többet.
2015. jan. 1. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző, miért kéne beszélni meg dumálgatni utána? Tök rühellem az ilyen srácokat, akik még írogatnak szex után isten tudja miért. Ez az a típus, akit reggel alig lehet kirúgni az ágyamból. Hidd el, ha egy lány első éjszaka lefekszik veled, akkor ő is csak kielégülni akar, és esze ágában sincs komolyan venni téged. Feleslegesek ezek a körök.
2015. jan. 1. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
3# tudod emberfüggő a dolog.Hallottam már vissza ismerősöktől hogy hát lefeküdtem vele és még csak fel se hívtam utána meg tök szarul esett neki.Vannak persze olyanok akik csak szexet akarnak,de sajna sok olyanba futottam bele hogy na akkor ennyire kellett nekem mekkora egy bunkó paraszt vagyok...
2015. jan. 1. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Hmm, nem tudod, érdekes ez. Szerintem egyik sem akar semmit a másiktól, ha rögtön szex lesz belőle. Persze nekem is alakult már ki kapcsolatom egyéjszakásból, de kényszerből szerintem felesleges hívogatni egymást. Bár ez csak az én véleményem.
2015. jan. 1. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Meglehet állapítani egyébként egy lány viselkedéséből hogy csak szexet akar e,vagy a pia hatására mászott bele az ágyamba és nem egészen így tervezte.
2015. jan. 1. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Hajnali 2-kor megkerdeztem egy gyönyörü lanyt, hogy van e kedve megnezni a napfelkeltet.

A szexet nem kell szoba hozni! Ha mar hajlando eljönni vagy felrevonulni veled valahova, akkor mar a te feladatod, hogy olyan lazba hozd, hogy vegül ö ne tudjon semmi masra gondolni, minthogy magaban erezzen teged. En nem vagyok az a nyomulos fajta, de szerencsmre tudom, hogyan kell megerinteni egy nöt, hogyan kell megcsokolni, hogy az oda vezessen. Add meg neki azt az erzest, hogy ö szabja meg a tempot, ö csabit el teged es sokkal nagyobb sikerrel jarsz. Ebben viszont az is benne van, hogy kiszemeltednel sokkal alacsonyabb a hatar es vegül allo cerkaval kielegületlenül er veget az egesz. Ilyenkor mar ne eröltesd, mert csak ellenallasba ütközöl.

Azt tapasztaltam, hogy minel kevesebbet kerdez a lany, annal valoszinübb, hogy siman mennek a dolgok. Volt olyan is, hogy meg a nevemet sem kerdezte, de 2 oraval ismerkedesünk utan mar vadul vonaglott rajtam. Amikor nem kapcsolatot keresek, csak szorakozni van kedvem, akkor azt mindig jelzem valahogy. Nyilvan nem vagom oda neki nyersen, hogy "d...gunk, azt annyi", hanem celzok ra, hogy pl. holnap elutazom egy fel evre es ma bucsuzom a varostol vagy olyat, hogy legutobbi parkapcsolatomban sokminden nem ugy alakult, ahogy kellett volna es össze kell szednem a gondolataimat, hogy a jövöben min illene valtoztatnom.

Szerintem, a legundoritobb, amit ilyenkor tenni lehet, hogy a szex remenyeben barmit mondasz neki, amit hallani akar. Ha szemelyileg nem erdekel, ne tegy ugy! Ne hitegesd, hogy te meg varsz az igazira, mert azt fogja gondolni, ra celzol.

Vegül pedig: sose menj ugy bulizni, hogy most felszedsz valakit! Menj a barataiddal, erezd jol magad es, ha adodik a lehetöseg, ragadd meg. Ha jo a hangulatod, eleve oldottabb vagy (nem az alkoholtol) es ez sokkal szimpatikusabba tesz, mintha "vadaszmellenyben" maganyosan beosonsz predat keresve. Ez mindig meglatszik, erdemes megfigyelni, mert sokszor szorakoztato tud lenni!

2015. jan. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!