Egyéjszakás szándékkal hogyan szedtek fel valakit egy buliban és hogy jön szóba a szex?
Liam Mcrae - Rapid escalation
olvass utána:D
Hajnali 2-kor megkerdeztem egy gyönyörü lanyt, hogy van e kedve megnezni a napfelkeltet.
A szexet nem kell szoba hozni! Ha mar hajlando eljönni vagy felrevonulni veled valahova, akkor mar a te feladatod, hogy olyan lazba hozd, hogy vegül ö ne tudjon semmi masra gondolni, minthogy magaban erezzen teged. En nem vagyok az a nyomulos fajta, de szerencsmre tudom, hogyan kell megerinteni egy nöt, hogyan kell megcsokolni, hogy az oda vezessen. Add meg neki azt az erzest, hogy ö szabja meg a tempot, ö csabit el teged es sokkal nagyobb sikerrel jarsz. Ebben viszont az is benne van, hogy kiszemeltednel sokkal alacsonyabb a hatar es vegül allo cerkaval kielegületlenül er veget az egesz. Ilyenkor mar ne eröltesd, mert csak ellenallasba ütközöl.
Azt tapasztaltam, hogy minel kevesebbet kerdez a lany, annal valoszinübb, hogy siman mennek a dolgok. Volt olyan is, hogy meg a nevemet sem kerdezte, de 2 oraval ismerkedesünk utan mar vadul vonaglott rajtam. Amikor nem kapcsolatot keresek, csak szorakozni van kedvem, akkor azt mindig jelzem valahogy. Nyilvan nem vagom oda neki nyersen, hogy "d...gunk, azt annyi", hanem celzok ra, hogy pl. holnap elutazom egy fel evre es ma bucsuzom a varostol vagy olyat, hogy legutobbi parkapcsolatomban sokminden nem ugy alakult, ahogy kellett volna es össze kell szednem a gondolataimat, hogy a jövöben min illene valtoztatnom.
Szerintem, a legundoritobb, amit ilyenkor tenni lehet, hogy a szex remenyeben barmit mondasz neki, amit hallani akar. Ha szemelyileg nem erdekel, ne tegy ugy! Ne hitegesd, hogy te meg varsz az igazira, mert azt fogja gondolni, ra celzol.
Vegül pedig: sose menj ugy bulizni, hogy most felszedsz valakit! Menj a barataiddal, erezd jol magad es, ha adodik a lehetöseg, ragadd meg. Ha jo a hangulatod, eleve oldottabb vagy (nem az alkoholtol) es ez sokkal szimpatikusabba tesz, mintha "vadaszmellenyben" maganyosan beosonsz predat keresve. Ez mindig meglatszik, erdemes megfigyelni, mert sokszor szorakoztato tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!