Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegnap este elmentem bulizni....

Tegnap este elmentem bulizni. Miert van lelkiismeret furdalasom? Normalis ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok.Eddig is jartam bulizni neha neha de ez volt az elso ilyen durva bulim.Mindenki smarolt mindenkivel,mindenki reszeg volt stb.őszinten élveztem.5 fiuval smaroltam de az utolso fiuval nagyon osszemelegedtunk nagyon semmi komoly nem tortent nyilvan nem engedtem egy talakozas utan.őszinten eletem egyik legjobb esteje volt de megis lelkiismeret furdalasom van es fogalmam sincsen miert de nagyom mardos belulrol.miert van ez?

(Bocsi ha rossz kategoriaba irtam..buek mindenkinek)

2015. jan. 1. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És ki ítélte el? Szerinted elítéltem? Ha jó irányba vezetem azzal elítéltem? Miről beszélsz? Neked ez mind jó, mert jónak érzed, de ez nem ilyen egyszerű. Nem csoda, hogy sok nőre mondják, hogy rbanc és akkor meg háborognak. Ez meg mind lázadás felőletek. Bármit is írsz ezt nem így kell csinálni.
2015. jan. 1. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kacsints még, hogy neked csakis igazad van. Nem gond.
2015. jan. 1. 12:01
 13/16 anonim válasza:
igen, rossz kategóriában van
2015. jan. 1. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Na kezdjük azzal, hogy ki számít rbancnak?

Gondolom a te szemedben is az, aki sok sráccal lefekszik. Akinek pedig csak 1-2 fiú volt az életében, az a rendes lány.

Ismerek sok olyan gondolom általad is rendes lánynak titulált egyedet, akik az első barátjukkal vannak évek óta, nem pasiznak, de mégis olyanokat megengednek maguknak, flörtölés terén, hogy kiakadok. Húzzák a fiúk az agyát, kavarják a szrt, nem tisztességesek. Buliban, is játsszák az agyukat, hazudnak a másiknak mint a vízfolyás és az érzelmi megcsalás fogalmát bőven kimeríti a viselkedésük. Persze, a tettek mezejére sosem lépnek.

Ellenben szintén sok olyan lányt is ismerek, akik sűrűn váltogatják a partnerüket, mer élvezik a lehetőségeiket. Ettől függetlenül, még párkapcsolatban tisztességesek, normálisak, van tartásuk. Pl az egyik barátnőm, szerintem már lassan 30 felett jár partnerszámban, de ha kapcsolata alakul, egyrészt a kiszemelttel vár a szexszel egy darabig, másrészt sose enged meg magának olyasmit mint a fentebb említett leányzók. Mert neki van erkölcsi értékrendje. A fentebb említett lányoknak nincs.

Persze, nem csak ez a két típus létezik, és nem minden rendes lány ilyen és fordítva sem. Épp ezért nem szeretem, ha kategorikusan kijelentjük, valakiről, hogy ribi mert nem fér bele egy általunk (társadalom által) elvárt keretbe.

A kiélést pedig én úgy értelmezem, hogy az embernek, meg kell tanulnia egyedül is jól éreznie magát, boldognak lenni. Utazgatni, új dolgokat kipróbálni, kilépni a komfortzónájából, sokat tanulni, szélesítenie a látókörét. Illetve, kiismerni a másik nemet. Ebbe bizony a kalandok is beletartozhatnak. Nem mondom, hogy erre mindenkinek szüksége van, de akinek igen, annak ne mondjuk már, hogy rossz amit tesz. Miért ne tehetné 16 évesen, amikor nincs elszámolni valója senki felé sem, és most ismeri meg a határait.

2015. jan. 1. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen normális,sőt még visszafogott voltál.Te leszel ennek az évszázadnak az anya mintaképe.
2015. jan. 1. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor lett volna igazán jó estéd, ha mind az 5 meg is lett volna

Nyugi! A köv. buliban már meg lesz! És nem 5, 10!

2015. jan. 1. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!