Szerintetek mit akar?
Kb fél éve ismerjük egymást, akkor még ő is kapcsolatban volt meg én is. Majd mindkettőnk kapcsolata véget ért, néhány hónapja szóba került hogy lehetne köztünk ez-az, de csak testiség szinten. Végül nem valósult meg, kihátrált egy elég átlátszó szöveggel ("most nem alkalmas, mert zűrös lett az élete, de amint elsimulnak a dolgok, visszatérünk rá"), egy ideig nem beszéltünk, majd újra felbukkant, azóta elég részletesen megbeszéltük egymás magánéletét meg lelki dolgokat, vigasztaltuk egymást ha épp az kellett... Én anno elmondtam neki néhány dolgot, mint barátnak, amire nagyon nem vagyok büszke...
Most mégis ahogy írogat, kicsit esélyesnek érzem hogy nem csak megdugni akar, hanem talán többet is.
Minden beszélgetés alkalmával viccesen megjegyzi hogy ideje volna már találkoznunk, és többet kéne vele foglalkoznom, ha szomorú vagyok mindig meg akar vigasztalni.
Lehetséges, hogy a múltban tett nem épp szép tetteim ellenére (amik nem ellene irányultak), többet szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!