Mit csináljak? Tetszem a barátomnak és ő többet akar mint barátság! (fiú lány barátság)
16 éves lány vagyok. Az egyik osztálytársammal már elég jó viszony van köztünk..,mondhatnám már legjobb barátok vagyunk(fiú lány barátság.)De ő többet szeretne. Többet mint barátság. Ez már egy éve lassan hogy elmondta nekem. Mondtam neki hogy hanyagoljuk egy kicsit. Én úgy gondoltam akkor hogy nem vagyok felkészülve egy kapcsolatra.Tehát megbeszéltük h csak barátok maradunk.De ő a mai napig kitartóan harcol értem amit nagyon értékelek. És érzem h szeretné ezt a dolgot mert akármikor beszélgetünk mindig céloz a dologra. És én érzem magamon hogy nem vagyok olyan visszautasító mint az elején. Úgy érzem kezdem megkedvelni,de nem vagyok biztos semmiben... viszont mindent megbeszélünk egymással mert megbízok benne maximálisan és ő is bennem.
Ha valami tanácsot tudnátok adni nekem hálás lennék.(Kort és nemet is lécci! )
Azt hiszem, ezt most kihagyom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!