Tetszik egy lány, akibe szerelmes vagyok. De Ő a lányokhoz vonzódik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 22:46
11/19 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, mik fognak idejönni. Én biszex vagyok, de mivel nem igazán találok olyan elérhető fiút, aki tetszik is, főleg lányok között keresgélek. Ezért sok barátomtól megkaptam, hogy leszbikus vagyok, pedig nem, vonzóak számomra a fiúk, talán jobban is, mint a lányok, de nagyon nehéz olyat találnom, aki megfogna. Ha igen, akkor valamiért sose jón össze és taccsra esek.
Szóval azt tudom mondani, hogy beszélj vele. :)
12/19 anonim válasza:
#10-es vagyok. Írj rám, talán segíthetek. :)
17/l
14/19 anonim válasza:
Sírd ki magad és/vagy piálj egy nagyot, aztán lépj tovább. mást sajnos nem tudsz :/
15/19 anonim válasza:
Ha biszexuális lehet esélyed, de ha leszbikus akkor felejtsd el.
16/19 Horrigan válasza:
Kövesd Holden McNeill példáját
17/19 anonim válasza:
12-es,a 10-es én vagyok nem te.. már értem h miért írt rám a kedves kérdező.
18/19 anonim válasza:
Tényleg, bocsánat. Elírtam. #11 és #12
19/19 anonim válasza:
Én vagyok az szivem!
Nem vondózok lányokhoz csak régen már csak barátnők!
Én is beléd vagyok zúgva!
Hidd el tudom ki vagy
Hidd el én vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!