Boldog Újévet mindenkinek! Hogy telik a Szilveszteretek?
Úgy és ott, mint a tavalyi: Lemegyek a tó körüli parkba, ami ilyenkor teljesen üres. A sötétség közepén ott ez a fekete víztükör, amit a távoli lámpák és egyéb fényforrások lebutított utánzatai díszítenek. Megnézem a tűzijátékot, aztán leülök a szokásos padra, és merengek.
...Többek között azon, hogy kerek egy éve ugyanitt mindenféle ígéretet tettem magamnak, amik aztán igencsak balul sültek el. Aztán valószínűleg eszembe fog jutni az a lány, aki miatt most november 10-én is "ugyanitt" ültem, és az övcsatommal próbáltam leoperálni a sörösüveg kupakját. Nyertünk, de a csat hősi halált halt. Kinyúltam a padon, zenét hallgattam, iszogattam, és belevesztem a tiszta, csillagos égbe.
Aztán már most is arra gondolok, hogy ez a lány - aki plátói "szerelmem" vagy mi - vajon hol van, kivel van, hogy érzi magát stb; és ez keserűséggel tölt el. Nincs is kedvem már elmenni, de itthon meg még nyomasztóbb lenne. Nem tudnék aludni a durrogásoktól - nem, mintha csendben tudnék.
Ezek az idióták azt hiszik, hogy számítanak ezek a nap körül megtett körök. Nem számítanak. Az összes problémánkat magunkban hordozzuk, teljesen mindegy, hogy mi van a naptárba írva. Ezen problémák nem kérdezik meg, hogy most milyen évet írunk, vagy mely hónapban járunk: Ezek a számok nélküli múltból etetik a jelen formájukat.
Ó, a legtöbbetek sorai közül csak úgy süt a szomorúság. T_T
Remélem, végül kicsit jobban telt a szilveszter:)
És B.U.É.K. mindenkinek! =^_^=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!