Ez miért van? ◄ Kb minden 1000. lány / nő komoly - alkalmas arra, hogy LESZÓLÍTSAM? A többiek SZÓ SZERINT nem jók semmire? F/?
Figyelt kérdés
NEM SZEXET KERESEK. Ezt előre leszögezem. Bár olyanok vannak akik még arra se lennének jók...
Egy hosszabb kapcsolat után újból próbálkozok, vannak lányok is néha, akik próbálkoznak, már ez is meglepő, a visszajelzések jók, tehát viszonylag tetszek nekik és humoros vagyok, eddig nincs is baj...
De egyszerűen szörnyű a felhozatal!!
A legtöbb a FELÉNEK sem felel meg annak, amit önmagamtól várok el, nemhogy a nőktől.
Külön felállítottam egy minimumot, hogy oké, ha a felét nem érik el, akkor legyen valami korlát. De egyszerűen olyan sincs, aki 3-4 kitételnek megfelel.
Kezd hiányozni az exem. Nem tudom az utóbbi 4-5 évben mi lett a nőkkel...
Van valaki hasonlóan? Ti hogy oldottátok meg?
2014. dec. 31. 16:26
11/12 anonim válasza:
De el vagy tele magaddal, és pont az általad hangoztatott intelligencia híján vagy, mert az intelligens emberek egyik fő ismertetőjegye, hogy szerények, és nem vágnak fel. Ennyit rólad.
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerintem egy kicsit le kéne szállni a magas lóról! Az alapján amiket írtál eléggé elitista és felszínes lehetsz és túl nagyok az elvárásaid. Mi az, hogy a többiek nem jól semmire? Ilyet nem lehet mondani senkire aki elhalad mondjuk melletted az utcán és egy mondatot nem váltottál vele. Mindenkiben van valami pozitívum, még a legrondább, legbutább emberekben is. Azt is el tudom képzelni, hogy mindegyiket összeveted az előző barátnőddel és szegények nem ha hasonlítanak olyan mértékben rá, mint az illő lenne,vagy nem felelnek meg az általad idealizált kritériumoknak, akkor már nem is érdemlik meg, hogy nőknek nevezhessék magukat. Amúgy nem tudom, hogy észre vetted-e, de szinte minden mondatodból csöpög a női nem megalázása, szidalmazása,alábecsülése. Szerintem először meg kéne tanulnod tisztelni a nőket,emberi lényekként tekinteni rájuk, még akkor, ha esetleg nem érnek fel a te szintedhez!! L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!