Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gyerekesek a mai világ...

Miért gyerekesek a mai világ 16-17 éves lányai?

Figyelt kérdés

Komolytalanok, nem lehet velük normális dolgokról beszélgetni, konkrétan a semmin röhögnek órákig... Állandóan ölelgetik egymást (de azért nem lezbik). A telefonnyomkodásról már ne is beszéljünk...

Be kéne csajoznom, de igazából ezekhez nekem nincs kedvem. Persze lehet, hogy én vagyok 16 éves férfi létemre túlérve.

2014. dec. 31. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert gyerekek.
2014. dec. 31. 11:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert még gyerekek ilyen egyszerű. Van, aki az is marad.
2014. dec. 31. 11:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lattal meg mindent..
2014. dec. 31. 11:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért vártam 21 éves koromig a nőkkel, mert most már értelmesebb lányokkal is tudok ismerkedni, nem csak ilyenekkel.
2014. dec. 31. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A semmin rohognek orakig" igen, sajnos ez eleg szomoru:/
2014. dec. 31. 11:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában a lányok hamarabb érnek,mint a fiúk. Egyszerűen az teszi őket gyerekessé,hogy nem foglalkoznak semmivel.( se tanulás,se egy kis önismeret)Minden alájuk pakolnak,nem küzdenek meg semmiért,lassan azt a szót sem ismerik,hogy Tisztelet. De mit is várunk? Én még teletabin nőttem fel( az is egy debil mese volt,de oktató jellegű:D) ezek a mai fiatalabb generáció (pedig én sem vagyok öreg,csak 18.),pedig ezen az Éjjel-Nappal Budapesten meg a sok szennyen növekszik és abból merít személyiséget. Nem azt mondom,hogy a szülők nem hibásak mert azok,de azért a média is nagyrészt szerepet játszik ebben a dologban ...
2014. dec. 31. 11:51
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Túlérett vagy, persze, de azért a leszbit nem tudod helyesen leírni. Egyébként elég hülyén hangzik, hogy 16 éves férfi.
2014. dec. 31. 11:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
ilyen ez a mai fogyasztói társadalom.
2014. dec. 31. 12:00
 9/14 anonim válasza:
100%
Vannak kivételek. Én például 15 évesen huszonévesekkel barátkozom, mert a saját korosztályomban nem talalok normális, értelmes embereket a környezetemben.
2014. dec. 31. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egész "korábban érnek" hülyeség két dologból jön.

Az egyik a testi érés, mert ők általában előbb lépnek be a kamaszkorba testileg, a másik pedig a tanulmányi eredmények, statisztikailag jobban teljesítenek általános iskolában. De ennyi. Lelkileg és szellemileg egy szarral se érettebbek, de ők ettől függetlenül érettnek hiszik magukat. Az az infantilis viselkedés, amit tapasztalsz ugyan ez, a nyávogás, amiket lerendeznek, meg a sikítozás, amikor találkoznak nem épp érett viselkedésre valló dolog.

2014. dec. 31. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!