Az itteni "férfiak" miből gondolják, hogy a nőknek csak a helyes, szálkás, gazdag pasik kellenek?
Cáfold meg őket... Neked mi jön be?
És kiderül, hogy pont egy borostás, kaladorfejű, szálkás vízilabdázó... ("meglepő és mulatságos" lenne)
más dolog az ideál, meg az, hogy kivel jön össze az ember, kibe szeretne bele :)
te sem csak ideál nővel jönnél össze, de ettől még megvan mindenből az, ami a legjobban bejön neked. ez így normális.
de a kérdés arról szólt, hogy egyesek azt hiszik, a nők CSAK az ideálokkal jönnek össze, ami korántsem igaz, ha az ember kinyitja a szemét, és szétnéz az utcán :)
Én undorodom ezektől - a plázákba szoktak ilyenek lenni, rémálom az összes.
De ez nem változtat azon, hogy a nők ideálja az amit írtam.
A férfiaknak több ideálja is van a nőknek 1-2.
" jaj mintha nektek nem a csücsörítős, mellkidobós, éppen, hogy a p*csát eltakaró ruhában járó lányok kellenének."
Max tizenéves korban, utána aki kezd intelligensebb lenni, letesz az ilyen női egyedekről, és inkább a normális, bájos, és valamilyen szinten visszafogott lányok felé kezd el vonzódni. Persze ez nem feltétlenül igaz mindenkire, elég megnézni az "egész életemet a diszkóban töltöm és nagyon menő vagyok" partyboyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!