Tinderező lányok, ti mit kerestek?
Két kérdés:
Miért vagytok fenn a tinderen? szórakozásból, kíváncsiságból, vagy tényleg kerestek valamit?
Másik kérdésem: miért csak elvétve van "matchem"? Ennyire erős lenne a férfiak "mezőnye"? Nem hiszem. Sokan mondták már (kellő szerénységgel kezelem ezeket, de tényleg sokan mondták már), hogy helyes srác vagyok, és objektíve nézve a profilképem tényleg nem tűnik rossznak. Mi lehet az oka, hogy mégis kevés "matchem" van?
31f

19/L vagyok, 18-22-ig van beállítva, 40 km-ig.
komoly kapcsolatot szeretnék, de nem feltétlenül itt, csak egy plusz lehetőség :)
de már törölni fogom lassan szerintem, 3 sráccal találkoztam és mindegyikkel volt valami gáz.
nekem nem való a netes ismerkedés :)
Utolsó válaszoló. Hát, ez nem túl biztató, én is ettől félek, hogy mindegyikkel van valami gáz.
Pár hónapja más társkeresőn is voltam, ott konkrétan klinikai esetek voltak. Töröltem is magam. Most vagyok 1 hete Tinderen, már pár sráccal facebookon is levelezek, teljesen normálisnak tűnnek, de félek már a randiktól, inkább húzom sokáig, mert parázok, hogy gáz lesz valami velük, bár próbálom pozitívan felfogni, de nem szeretnék csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!