Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tinderező lányok, ti mit...

Tinderező lányok, ti mit kerestek?

Figyelt kérdés

Két kérdés:

Miért vagytok fenn a tinderen? szórakozásból, kíváncsiságból, vagy tényleg kerestek valamit?

Másik kérdésem: miért csak elvétve van "matchem"? Ennyire erős lenne a férfiak "mezőnye"? Nem hiszem. Sokan mondták már (kellő szerénységgel kezelem ezeket, de tényleg sokan mondták már), hogy helyes srác vagyok, és objektíve nézve a profilképem tényleg nem tűnik rossznak. Mi lehet az oka, hogy mégis kevés "matchem" van?

31f

2014. dec. 31. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
29-35ig van nálam a korhatár beállítva és 10-50 km-ig. Sosincs match-em szinte ...
2014. dec. 31. 09:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ahha, szóval elképzelhető, hogy azért nincs match, mert nem bp-i vagyok?
2014. dec. 31. 09:59
 3/5 anonim válasza:
Igen, elképzelhető. Nálam a korhatár: 23-35. Én speciel azért töltöttem le, mert kíváncsi voltam és ha megkérdezik ugyanezt szoktam mondani. Nem támadhatom le egyből azzal a másikat, hogy komoly kapcsolatot szeretnék vagy csak rövidebb kapcsolatot, végső esetben egyéjszakás dolgot.. Nálam attól függ ki mire alkalmas. Ezek közül nálam mindegyik szóba jöhet és találtam példát mindegyikre. 21/L
2014. dec. 31. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:

19/L vagyok, 18-22-ig van beállítva, 40 km-ig.

komoly kapcsolatot szeretnék, de nem feltétlenül itt, csak egy plusz lehetőség :)

de már törölni fogom lassan szerintem, 3 sráccal találkoztam és mindegyikkel volt valami gáz.

nekem nem való a netes ismerkedés :)

2015. jan. 2. 23:33
 5/5 anonim válasza:

Utolsó válaszoló. Hát, ez nem túl biztató, én is ettől félek, hogy mindegyikkel van valami gáz.

Pár hónapja más társkeresőn is voltam, ott konkrétan klinikai esetek voltak. Töröltem is magam. Most vagyok 1 hete Tinderen, már pár sráccal facebookon is levelezek, teljesen normálisnak tűnnek, de félek már a randiktól, inkább húzom sokáig, mert parázok, hogy gáz lesz valami velük, bár próbálom pozitívan felfogni, de nem szeretnék csalódni.

2015. jan. 12. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!