Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Leírás alul 12/f

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok nagyon az egyik osztálytársamba.Viszont a volt legjobb barátom is (akivel már egyszer elég durván összevesztünk egy lányon).Azért nem akarok összejönni a lánnyak mivel annak nagy vízhangja lenne.Mind az osztályban mind a suliban.Meg azért sem mivel nagy verekedés lenne a vége azt meg nagyon nem szeretném mert nem is olyan rég összekaptam egy fiúval elég durván(rajtam semmi sem látszott meg de rajta duzzanatok volt meg lila foltok).És ha véletlen én is nyernék egy fiú nem állna szóba velem mert ez a másik fiú aki szerelmes bele az az osztály "menõje".Szerintetek most mit tegyek kockáztassam a barátaimat egy lányért vagy inkább szerelem?
2014. dec. 31. 03:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Oda nem szarunk ahol eszünk!!! Osztálytársal soha ne gyere össze!
2014. dec. 31. 03:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha töketlen vagy és másoknak akarsz megfelelni akkor hagyjad csak.
2014. dec. 31. 04:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a barátság fontosabb, mint a szerelem.
2014. dec. 31. 04:08
 4/9 NewFreeee ***** válasza:

Ha tényleg a barátod, akkor nem fog összeveszni veled azért mert lenyúltál előle egy csajt...

Ezt ebből a szemszögből is nézhetjük akár, válaszolók...

2014. dec. 31. 04:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyi igazából a baj hogy a barátaim közül (akiket csak ismeröseimnek neveznék)talán van 2 igaz aki akkor is mellettem volt amikor lenyultam a srác egy gyönyörû csaját
2014. dec. 31. 04:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 12 évesen ülj vissza a nickelodeon elé!
2014. dec. 31. 04:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha nézném is azt a sz@rt.Discovery,Spektrum!!
2014. dec. 31. 04:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Köpött a maci,úgyhogy alvás....

Korai vagy,bőven van még időd rá!

2014. dec. 31. 04:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Kelnem kell korán (3 kor)mert tanyán élünk apám nem mindig van itthon ezért én etetem az állatokat
2014. dec. 31. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!