Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi történhetett ami miatt...

Mi történhetett ami miatt mára már ennyire nem érdeklődik?

Figyelt kérdés

Nos röviden annyi, hogy ismerkedtem valakivel több hétig.

Úgy tűnt érdeklődik irántam, találkozóról is volt szó, de sajnos mégsem bírtunk találkozni... Mára már ott tart a dolog, hogy még mindig nem találkoztunk, de már nem is beszélünk...

Nem tudom miért... Én kerestem őt, de semmi...

Aki akarja annak privátban leírom hosszabban is, úgy hátha jobban látjátok, hogy mi volt a hiba... Mert én már nem tudom...

20/L

2014. dec. 30. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
leírhatod, hátha tudok segíteni
2014. dec. 30. 22:45
 2/16 anonim válasza:
Ha gondolod, irj, megprobalok segiteni :) 17L
2014. dec. 30. 22:45
 3/16 To7ka ***** válasza:
Elég egyértelmű. A neten azért ritka, hogy valaki egyszerre egy valakivel ismerkedik. Ha mégis, normális ha szeretné egy idő után továbbléptetni, és ha ezek sajnos elmaradnak, akkor sajnos a beszélgetés is elmaradozhat. Nagyon sok oka lehet a srácnak, megismert valaki mást, elvesztette az érdeklődését, sokat ronthatott a helyzeten, hogy a megbeszélt találta nem jött össze. Ha megállítják a dolgok normális haladását, az eléggé tönkre vág mindent.:/ Fel a fejjel!:) Majd hátha most is jön egy rakat privátban érdeklődő!:D
2014. dec. 30. 22:46
 4/16 A kérdező kommentje:
Személyesen ismertem meg, csak utána neten tudtuk tartani a kapcsolatot. :) Találkozni meg miatta nem tudtunk.
2014. dec. 30. 22:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem érdekelted igazán,maximum vonzottad,mint nő.Mint ember,viszont nem.Magyarul ez az egész a testi vonzalomra épült,ami egy idő után elszállt,elvesztette az érdeklődését irántad,hiszen soha nem is vett komolyan.Az ilyen emberért nem kár,és pont ezért nem is szabadna loholni utána elviekben.Persze ez gyakorlatilag nem ilyen könnyű,de azért próbálj meg nem futni az után a szekér után,amelyik nem vesz fel.Mivel nem éri meg.
2014. dec. 30. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyszerű a cucc nem jösz be neki, nekem is volt olyan h találkozót beszéltem meg, és úgy mentem el rá, hogy egész végig azon gondolkodtam h rázzam le. Ezért nem jó neten ismerkedni.
2014. dec. 30. 22:55
 7/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha el sem küldöd a full sztorit, minek írod oda? Sose értettem az ilyeneket...
2014. dec. 30. 22:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Már írtam :)
2014. dec. 30. 23:02
 9/16 anonim válasza:
Ezer bocsanat:D
2014. dec. 30. 23:03
 10/16 A kérdező kommentje:
De nem értem... sokszor írta, hogy reméli majd találkozunk... ha nem jövök be neki ne írjon ilyet.
2014. dec. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!