Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudok pasizni, mit tegyek?

Nem tudok pasizni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Valami baj biztos van velem, olyan, mintha egy fal lenne körülöttem.

Nem gondolom, hogy csúnya vagyok(kiemelkedően szép se, inkább átlagos, de igyekszem adni magamra), mivel a pasik megnéznek, viszont a bulikba sose jönnek oda hozzám, ha baráti társasággal vagyok, és van egy ismeretlen pasi, szinte meg sem akar ismerni, nem is nyitnak felém.

Gyakran mosolygok, ha valaki szóba elegyedik velem, akkor általában érdeklődöm, kérdezősködök, de senki nem akar velem szóba elegyedni. Ha én kezdeményezek, az még rosszabbul sül el.

Egyszerűen nem tudom, mi a baj.

A fiúk "értékelték" a csajokat az osztályból, és én elég jó véleményeket kaptam, tehát nem gondolom, hogy a külsőm a baj, de tényleg. De akkor mi lehet? Kicsit zárkózott vagyok, de nem egy csajt ismerek, aki szintén az, és alig tudja levakarni a srácokat.

Mondom, buliba se jönnek oda hozzám, maximum néznek, de semmi.

Szórakozóhelyen is, ha a barátnőmmel vagyok, nem jönnek oda hozzánk, de ha pl. a barátnőm egyedül megy el, simán leszólítják.

Lehet az, hogy egyszerűen rossz a kisugárzásom?:(

Az öltözködésem átlagos, tehát nem vagyok túl kihívó, de nem járok a "régi korok ruháiban".

Ha meg a belsőmmel lenne a baj, akkor azt még nem tudnák leszűrni egy találkozás után, nem? Sose szólok be nekik, nem csinálok semmi olyat.

Egyszerűen kezdem feladni a reményt. Nem egy barátnőm mondja, hogy oda mennek hozzá, barátkoznak vele, de én nemhogy a fiúkkal, lányokkal se tudok.

Tudom, így nehéz megítélni, de volt valaki így?

2014. dec. 30. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8-as

a válaszod sajnos rám is illik átlagos vagyok senki nem vesz észre a barátok is csak akkor foglalkoznak velem ha keresem a társaságukat vagy szükség van rám tudom h barátok mert bármiben számíthatok rájuk.

De néha úgy érzem mintha nem is tudnák h létezem...

2014. dec. 30. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:

8. vagyok újfent.

11. Ha azt mondom, hogy egyéniségként élni sokkal sza.. kellemetlenebb tud lenni, el hiszed?

De rátok jobban jellemző a magatokban való kételkedés. Akkor el mondom neked, a kérdezőnek és az 1. válaszolónak ha nem te vagy az is, hogy azon kívül hogy rátok sokkal jobban jellemző a negativitás és saját magatok talán lebecsülése és utálata, ránk, a nagyon egyéniekre meg a külvilág agresszív és ostoba mód lenézése és utálata. HA nem elég intelligens valaki hogy bele tudjon gondolni, hanem csak úgy van, és a szex és a nyavajgás az élete, szóval a többség(bocsi többség, de ez van) akkor nem nézi jó szemmel a nem ugyanolyanokat. Lehet inkább valamilyen szinten örülnötök kéne a láthatatlanságnak, mert mi virítunk, mint Afrikában a Magyar...

De akkor is próbálhattok ellene tenni, a gondolkodás mindenkinek megengedett, és ettől is lehetsz különleges. A humor csak vonzóvá tud tenni, de azt se feltétlen. Bár a gondolkodásból ered a humor is szerintem.

2014. dec. 30. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:

ezzel a láthatatlansággal csak annyi a problémám, hogy sokszor lemaradok lehetőségekről.

Nem tartom magam én sem rossz embernek néha vannak pillanataim is amit a közvetlen környezetem megőriz emlékként.

Hasonlítasz egy ismerősömre az írásod alapján aki hasonló életfelfogással bír. együtt laktunk 1 évig és azt érzem valahová elmozdultam mintha kezdené a környezetem felfogni h én is létezek :D

2014. dec. 30. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén lusta voltam elolvasni a kommentket XD

Csak annyit szeretnék ehhez az egészhez hozzá fűzni és ne sértődj meg :D

Azt mondod,hogy a külsőddel semmi baj,sőt még meg is néznek.Ez tök pozitív,lehet hogy nem mernek oda menni hozzád,velem is volt már ilyen. Miután én kikezdtem vele,utána vallotta be h nem mert oda jönni :)

Tehát ha valaki tetszik és látod,hogy ő is feléd nézeget,akkor hajrá,önbizalom és csak természetesen menj oda hozzá :D bármi aprósággal,egyszerűen kezdj ki velük.

A lényeg bátorság és önbizalom :D

Sok sikert :D

2014. dec. 30. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ásd el magad jó mélyre!
2014. dec. 31. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!