Nem tudok pasizni, mit tegyek?
19 éves vagyok. Valami baj biztos van velem, olyan, mintha egy fal lenne körülöttem.
Nem gondolom, hogy csúnya vagyok(kiemelkedően szép se, inkább átlagos, de igyekszem adni magamra), mivel a pasik megnéznek, viszont a bulikba sose jönnek oda hozzám, ha baráti társasággal vagyok, és van egy ismeretlen pasi, szinte meg sem akar ismerni, nem is nyitnak felém.
Gyakran mosolygok, ha valaki szóba elegyedik velem, akkor általában érdeklődöm, kérdezősködök, de senki nem akar velem szóba elegyedni. Ha én kezdeményezek, az még rosszabbul sül el.
Egyszerűen nem tudom, mi a baj.
A fiúk "értékelték" a csajokat az osztályból, és én elég jó véleményeket kaptam, tehát nem gondolom, hogy a külsőm a baj, de tényleg. De akkor mi lehet? Kicsit zárkózott vagyok, de nem egy csajt ismerek, aki szintén az, és alig tudja levakarni a srácokat.
Mondom, buliba se jönnek oda hozzám, maximum néznek, de semmi.
Szórakozóhelyen is, ha a barátnőmmel vagyok, nem jönnek oda hozzánk, de ha pl. a barátnőm egyedül megy el, simán leszólítják.
Lehet az, hogy egyszerűen rossz a kisugárzásom?:(
Az öltözködésem átlagos, tehát nem vagyok túl kihívó, de nem járok a "régi korok ruháiban".
Ha meg a belsőmmel lenne a baj, akkor azt még nem tudnák leszűrni egy találkozás után, nem? Sose szólok be nekik, nem csinálok semmi olyat.
Egyszerűen kezdem feladni a reményt. Nem egy barátnőm mondja, hogy oda mennek hozzá, barátkoznak vele, de én nemhogy a fiúkkal, lányokkal se tudok.
Tudom, így nehéz megítélni, de volt valaki így?
Lehet, hogy olyan a kisugárzásod. Látszik rajtad hogy nem vagy "könnyű préda". Amúgy szórakozóhelyen ne nagyon keress szerelmet. Összejöhet ott is, de ott inkább csak kavarásra mennek.
Fiatal vagy még, ne add fel. Majd lesz valakid. Emiatt ne görcsölj.
20/L, akkor egy cipőben járunk, remélem találunk megoldást! :)
2. válaszoló, nem mondom, hogy jó arc vagyok, csak, hogy szerintem nincs velem baj. Sokszor visszahúzódó vagyok de alapjában véve jószándékú.
3. válaszoló, tudom, de ha én kezdeményezek akkor sokszor látni, hogy vagy nem érdekli őket, vagy pedig nem merek kezdeményezni pont ezek miatt. Most összeült egy baráti társaság, az egyik srác ismerősöm mondta, hogy örül, hogy eljöttem, sms-t is kapok tőle, ha nem megyek el a buliba, mégis a buliban ő se nagyon hallgat végig, kiröhög, tehát nem pozitív dolgokat kapok, ha élesbe megy a dolog. Pedig direkt figyelek rá, kérdezősködök. És ő még ismerős.:(
4. válaszoló, köszönöm!:)
Tény, hogy biztos látszik, nem vagyok könnyű préda. Nem a szórakozóhelyen szeretnék szerelmet keresni, csak ott rosszul esik, hogy még oda se jön hozzám egy fiú se. Holott buliban még a legcsúnyább(bocsánat, tudom, a szépség relatív) barátnőmhöz is oda mennek a srácok.
Kérdezőcsaj, mondhatni nagyon jó emberismerő vagyok.
És az ember embersége látszik gyakorlatilag mindenen, az írásán is.
És így is érzem ezt a bizonyos falat.
Talán hülyeségnek hat, de erősen érezhető, mint ha nem is akarnál senkit, sőt.
De szerintem egyszerű hogy miért. Mert se humorod, se nőiességed nincs a személyiségedben. Ere mondanám hogy átlagos, d nem a jó átlagos, hogy nem fura, hanem a rossz átlagos, akit senki nem vesz észre, mert semmi érdemleges nincs benne.
Ezt nem sértésnek szántam...
Az hogy hogy lehet valaki átlagosból egyéniség, nehéz kérdés, szerintem ha többet gondolkodsz, növesztesz humort akkor jó úton leszel.
8. Vagyok megint.
9. Nem tudom , szerintem ha valaki szemléletet vált és meg érzi néha a világ más oldalait is, akkor meg lehet csinálni.
Én pl szeretem hogy sokszor olyan ironikus a világ, és én is szeretek olyan lenni. Bár sokan nem értik, és szimplán hülyének néznek...
De meg van az mindenhol, amiben meg lehet találni a mosolyra érdemességet.
Persze én nem hasonlíthatom magam több okból sem a kérdezőcsajhoz. De talán jó segítség így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!