Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Holnap szilveszter és félek,...

Holnap szilveszter és félek, hogy nem tudok ismerkedni, hogyan kell?

Figyelt kérdés

Először megyek ilyen nagyobb buliba ahol nem ismerek senkit csak egy barátnőmet és izgulok. Hogyan ismerkedjek könnyedén össze az emberekkel?

15/l

2014. dec. 30. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen buli lesz. Ha a többiek részegek, hidd el, könnyű lesz az ismerkedés. A legvéletlenebb dolgokból lesznek a legnagyobb beszélgetések. :)
2014. dec. 30. 20:06
 2/4 anonim válasza:
légy laza ne feszülj be. mondanám azt h igyál vmit az sokat segít, de mivel még csak 15 vagy, ne alkoholizálj :)
2014. dec. 30. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
menj csak szépen saskabarét nézni kislányom! :D 15évesen, buliba!? :P na szép :)) amúgy nyugodj meg.. menni fog az ismerkedés, csak ne félj tőle :) mondjuk legyél barátnőd mellett, úgy könnyebb lesz majd csatlakozni a beszélgetésekbe.
2014. dec. 30. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű... Én tegnap próbáltam először megdöbbentő eredménnyel!

Odamész egy szimpatikus társasághoz!

-Amúgy bemutatkoznék, mert rohadtul nem ismerek senkit! Sziasztok Fanni vagyok! (kézrázás/puszi)

Én így ismertem meg kb. a fél társaságot egy olyan buliban ahol amúgy 2 embert ismertem összesen! Témát meg mindig lehet találni, főleg egy társaságban. suli,közös ismerősök, zene, Shakespeare munkássága, határa csillagos ég! Az a lényeg, hogy ne érdekeljen az, hogy az emberek mit gondolnak rólad ergo légy laza!

2014. dec. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!