Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mutathatom ki egy srác...

Hogy mutathatom ki egy srác irányába, hogy rám hajthat?

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit érdekes kérdés, meg mindjárt jönnek a kommentek, hogy mekkora r**anc vagyok.. De idén lesz egy elég király szilveszteri buli jó pár idegennel és szeretnék valakivel flörtölni. Csak úgy szórakozni kicsit. ( nem kell egyből d*gásra gondolni. ) Eddig úgy vettem észre, hogy a srácok nem azért nem jönnek oda, mert annyira ronda vagyok, hanem mert tartanak tőlem. ( Volt egy srác, aki szerelmes volt belém, minden csajhoz simán odament, lökte a dumát, akár még meg is fogdozta, velem ilyet sosem mert csinálni ) Hogy mutathatnám ki, hogy nem kell tőlem félni, szívesen benne lennék valamiben?

2014. dec. 29. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Flört :)
2014. dec. 29. 19:49
 2/3 Borosta2 ***** válasza:
Szerezz egy "Fuck me" feliratú pólót és szilveszter lesz kvázi csak flört férfi szemszögből kizárva (talán ezért kerülnek mert nem akarsz szexelni) de kb szemelj ki valakit menj oda hozzá aztán beszélj vele. Kell ennél jobb tanács?
2014. dec. 29. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Mosolyogj a pasikra, és kezdj te beszélgetni velük. Tök mindegy miről csak te szólítsd meg őket.
2014. dec. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!