Mar megint nem erzek semmit?
Nem vagyok egy nagy csajozogep nagyon ritkan van lehetosegem lanyokkal ismerkedni. De azt vettem eszre hogy egyszeruen nem tudok szerelmes lenni. Mikor mar eljutok egy darabig a lanyokkal, inkabb meghatralok mintsem hogy kihasznaljam az erzeseiket. Irto valogatos vagyok talan ez lehet az oka hogy nem akarom "megfosztani" magam egy talan meg jobban hozzam illo lanytol.
Mit gondoltok min kellene valtoztatnom? Mas is ilyen esetleg?
18/F
szerintem te is olyan vagy mint én. most is egy lánnyal ismerkedem holnap talizunk de kezdek meghátrálni úgy érzem magam miatt.
Ő jó meg minden de én néha laposnak érzem magam. Amikor megismerkedtünk pörögtem meg minden, most meg alig tudok miről beszélni vele.
#1: "most meg alig tudok miről beszélni vele"
És még így is találkozni akar veled? Akkor nem hinném, hogy link a csaj, ő legalábbis biztosan komolyan gondolja az első randevút.
hát nem tudom.
jól kijövünk meg minden csak ő pl. elég lassan válaszolgat már 1-2 napja. Mikor megismerkedtünk élőben akkor jó volt, utána is pár napig ez a másodpercek alatt válaszoltunk skypeon, most meg van hogy 10 perc egy kérdés, és amilyen baromságokról is elbeszélgettünk annyira már nem beszélgetünk olyanokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!