Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mert minden szep lany riibanc?

Mert minden szep lany riibanc?

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 15:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
te lefeküdnél egy csúnya lánnyal ?
2014. dec. 30. 15:34
 12/20 anonim válasza:

A többségük sajnos az.... mert kívül szépek ugyan, de belül gyakran sekélyesek. Miért? Mert a külsejükkel vannak elfoglalva, és a belső értékeik "ápolását" elhanyagolják. Bókokat vadásznak, fontosabbnak tartják, hogy milyen színű a táskájuk vagy a körmük, mint hogy csúnyán beszélnek-e vagy sem... A riban.ság általában a belső értékek hiányával függ össze, nem a külsővel. (Nagyon sok csúnya lány is riban.ként viselkedik.)

Nem minden szép lány riban., de sajnos ritka az olyan szép lány, aki külsőleg is szép és belül is szép, értékes lány. 30F

2014. dec. 30. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
30 éves létedre eszed akár egy tyúké.
2014. dec. 30. 15:37
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a 12-es valaszolonak szeintem is hasonlo kepppen van. "esze mind a tyuke"-szerintem egyedul neki van esze az eddigi valaszolok kozul :)
2014. dec. 30. 15:48
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
fáj az igazság a nőknek! de sajnos igaz, hogy a szép nők nagyobb része nagy ri*banc!
2014. dec. 30. 16:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Fajhat ha nem veszik eszre magukat es nm jonnek ra h igy azon kivul h a pasik jol megb*aszak es lesz*optatjak nem ernek semmit.
2014. dec. 30. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
pacsizzatok le egymassal es lassantsatok ki egymas segget :D minek irsz ki kerdest ha csak egyfele valaszt tekintesz jonak? cseszd meg.
2014. dec. 30. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
124*hu, nem vagyok ribi :) egyszeruen csak megnevettet, amit lemuveltek... hogy egyem a csopp sziveteket.
2014. dec. 30. 17:26
 19/20 A kérdező kommentje:
akkor visszavontam. PARDON :D
2014. dec. 30. 17:28
 20/20 anonim válasza:

A kérdésedre a válasz nem mert én is mondhatni dekoratív vagyok párkapcsolatban élek és jól érzem magam a barátommal.

A sok kikosarazott komplexusos srác.Aki egy visszautasítás után egyből magába fordul.Katasztrófák vagytok.Kérdező te mit foglalkozol a barátod barátnőjével? Neked mi közöd hozzá?Hűha a történelem során volt már arra is példa hogy bizony a srác csalta a menyasszonyát.Na bumm és aztán?

Ha a srác csalta volna a nőt,akkor meg védtétek volna a srácot hogy biztos a csaj volt a hibás ezért meg ezért.

Azért álljon már meg a menet.Mindig mindenért a nő a ribi? Megcsalta, ó lehet hogy azért mert már nem hagy időt az előjátékra,figyelmetlen és önző a barátja?

Szálljatok már magatokba és gondolkozzatok azon el hogy hogy vélekedtek másról mert ez titeket minősít.

Megsúgom itt a 16 éves komplexusos kis srácok üldögélnek aztán adnak de "használható tanácsokat".

2015. jan. 3. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!