Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17-20 év körüli lányok,...

17-20 év körüli lányok, számotokra mennyire fontos egy hasonló korú fiú külseje ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Mi az ami kizáró ok lehet egy fiú külsejével kapcsolatban? Már ha egyáltalán van ilyen. Továbbá mi a legfontosabb számotokra egy ilyen korú fiúnál?

2014. dec. 30. 00:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem csak erre a kérdésre értettem. De ha valóban olyan lenne százalékosan a nők szemlélete, ahogyan ide lefestik, nem lenne minden nap 5 kérdés ezzel kapcsolatban.
2014. dec. 30. 00:56
 12/13 anonim válasza:
Külső megfog,belső megtart. :) Szerintem ez reálisabb,minthogy azt mondják,higy nem számít a külső. Sajnos az emberekben előítéletek vannak,szóval aki ilyet mond hogy neki nem számít,az hazudik. 21\L
2014. dec. 30. 10:57
 13/13 anonim válasza:
Szerintem meg az a baj, hogy a pasik is válogatósak. Ők is azt mondják, hogy a normális lányokat keresik, akik okosak, értelmesen lehet velük beszélgetni, magabiztosak és természetesek (külső és belső tulajdonságokban egyaránt) Annak ellenére, hogy azt mondják ilyen lányokat keresnek én azt veszem észre, hogy mégis az agyon festett plázacicák mellett kötnek ki akik csak a szexre jók nekik, majd utána panaszkodnak, hogy a nők milyen buták meg, hogy semmi sem jó nekik stb.
2014. dec. 30. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!