Hogy hívatom el minnél elöbb talira?
Figyelt kérdés
Ismerem kb 2 hónapja és az a probléma hogy egyszer talizatm vele 2 hónapja mikor megismertem és azóta csakis FB-n beszélgetek vele.
Sok közös van bennünk én többször is próbáltam elhívni de mindig volt valalami dolga meg monta hogy kínosan érezné magát egy fiuval kettesben.
néhány napja újra szóba került és monta hogy nyáron jobb lenne mert akkor több ideje lesz meg minden csak attól félek hogy túlságosan barátok leszünk és akkor reménytelen
segítsetek PLS.
15/f
2014. dec. 29. 21:26
1/1 aladar12 válasza:
nem akar veled randizni, azért utasít el ilyen módon. lépj tovább. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!