Miért nem vállalja fel a férfi, ha nem akar semmit?
Szia!
Nagyon ismerős a szituáció.Nos,én sajnos nem bírtam cérnával sokáig.Egyenes embernek tartom magam,és elég szabadszájú vagyok.Sajnos egyszer nagyon bepörögtem,amikor bunkó módon elkezdett úgy tenni,mintha soha nem is ismert volna.Holott előtte már túl voltunk mindenen,A-tól Z-ig,és voltak ígéretek meg reménytkeltő gesztusok részéről.Teljesen úgy viselkedett velem,mint akinek érzelmei vannak felém.Aztán jött a hideg zuhany,aminek csúnya összeveszés lett a vége.Persze még voltam akkora idióta,hogy ezután is én alázkodtam meg.Azután egy szép napon úgy keltem fel,hogy talán minden éjjel szétbőgöm az agyam,de ez nem visz előbbre,úgyhogy erős leszek.Fogtam magam,és úgymond elkaptam,elmondtam neki,én mit érzek és mit gondolok.Eleinte nagy ívben leszarta.Aztán mikor már én is elkezdtem ugyanezt tenni,és úgy bántam vele,mint bárki mással,elkezdett normális lenni.Mint ember,mint barát,mint egy ember a sok közül.Nyilván nekem ő a mai napig több ennél,de nem mutatom ki.Nyilván sejti is ezt.S érdekes módon,mióta úgy kezelem,mint bárki mást körülöttem,azóta kedvesebb egy fokkal.Csak én már belefáradtam.Nos akkor inkább éljük mindketten a kis életünket,aztán vagy rájön,mit vesztett,vagy nem,ennyi.
Te is csak egy vagy a sok közül.Légy ennél különb,és szard le!
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Egyébként néha azt érzem, én szúrtam el a türelmetlenségemmel. 5 hónapja ismerkedünk egyébként. Az elején jött, keresett, ismerkedni próbált, faggatot, hívott, sokat beszélgettünk munkáról és egymásról. Aztán így megszűnt. Elkezdtem iránta érezni, és már-már zavart, ha 4-5 napig nem keresett. Ilyenkor sosem bírtam, és ráírtam/felhívtam, de sosem éreztem hogy nyomulnék, viszont többször szóvá tette, hogy jól esik neki ha keresem, és keressem bátran. Aztán annyi tüskét hagyott bennem azzal hogy magasról tojik rám, hogy elvesztettem az életkedvem, hogyha utána már összefutottam vele, nem tudtam az a vidám nő lenni és jókat dumálni vele. Sajnos az, hogy nem keresem, nem segít. Mivel ezermilliónyi dolga van, így én vagyok az utolsó gondolata szerintem. Volt hogy kb. 1 hónapig nem kerestem, aztán találkoztunk, a munkán kívül semmit nem kérdett...
Egyébként az elején bókolt, aztán az is elmaradt. Az elején olyan önfeledten tudtunk beszélgetni, spontán voltam, mostanra merev és görcsös, mert belezúgtam, és nehezen viselem a hiányát :( Tudja egyébként hogy érdekel. Tudja mi fáj nekem. Ennek ellenére semmin nem változtat, csak ígérget, mást tesz, és mást mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!