Miért nem volt kellemes a csók? Ti sem éreztek semmi különöset olyankor?
Jó kérdés!
Nálam is ez a gond... Sajnos. Már előre félek attól mikor legközelebb kelleni fog csinálni. Holott nyílván én is vágyom az ilyesmikre is, csak nem nagyon megy... Olyan bizarr ez az egész.
Elvileg jónak kellene lennie. Mégem az. És az a kérdés, miért nem? Feltételezem hasonló emlékeid/érzéseid vannak a dologról, úgyhoyg tudod miről beszélek.
Én se voltam az. Baj az, hogy legtöbb csaj nem várja meg amíg beléjük szeretni (nekem tovább tart) hanem már előtte erőltetik a dolgot és rögtön az lesz az eredménye, hogy nem lesz jó.
De rengetegen csináják valós érzelmek nélkül... Nekik jó egyáltalán? Vagy csak hazudnak?
Nem tudom, akkor lehet nem is mi vagyunk furák, hanem ők nem mondanak igazat?:)
Bár ezek után kíváncsi leszek, hogy valaha meg fogom-e érteni, hogy mi a jó a csókolózásban...
Én is pont ettől félek. Meg attól hogy így nem nagyon lesz egy kapcsolatom se, mert mikor eljön ennek az ideje annyira kiábrándító leszek (mivel nem élvezem ez érezhető elvileg nem vagyok színészpalánta) és máris lapátra kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!