Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, Mikor csókoljam meg?
Azért ne mindjárt a csókkal kezd, ha nem vagy benne biztos, hogy tetszel neki, mert könnyen lehet pofon lesz a vége.
Ha lazább típus vagy akkor inkább mondj valami vicces félreérthető dolgot, ha veszi a lapot és benne van a célozgatásokban akkor talán mehet. Ha nincs ehhez érzéked akkor a kezét fogd meg, vagy a derekát, esetleg egy arcra puszi ezekért nem fogsz kapni akkor sem, ha nem jössz be neki, de úgy is tudatni fogja ebből mennyi esélyed van nála.
Hogy milyen jelekből tudhatod, hogy csókot akar jó kérdés. Azt mondják ilyenkor sűrűn megérinti a száját, harapdálja az ajkát, vagy felváltva nézi a szádat és a szemedet...
Szerintem érdemes kivárni a "bizonyos pillanatot", hiszen akkor van varázsa. A jelek lehetnek olyanok, hogy nézi a szádat, a szemében látod, hogy tetszel neki, harapdálja a száját, közel hajol hozzád, a hajával játszik, de konkrétan nem lehet leírni, hogy mi a jel nála. Szerintem érezni fogod. Akkor csókold meg, mikor kettesben vagytok.
Ezalatt azt értem, hogy ne egy tér közepén, vagy a moziban. Szerintem az utcán egy kicsit romatikusabb részen, vagy vidd el valahova, de szerintem akkor csókold meg, mikor hazakísérted. Ott egyértelműen látni fogod, hogy benne van-e. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!